Portrett av Yrja Flem
|

Yrja Flem blir ny daglig leder for UKM Norge

Yrja Flem kommer fra stillingen markeds- og kommunikasjonssjef ved NTNU Vitenskapsmuseet, og har erfaring fra stillinger innen både kultur, næringsliv og akademia. Flem tiltrer stillingen i juni 2024, informerer UKM Norge i en pressemelding.

– UKM er et kraftfullt verktøy for å skape et levende, inkluderende og engasjert samfunn, noe som er helt essensielt i et velfungerende demokrati. Med styrets visjon om at UKM skal være Norges viktigste møteplass for kreativ ungdom og ung kultur, er det UKM Norges ansvar å legge til rette for det. Dette er en rolle som treffer i mitt kulturhjerte, sier påtroppende daglig leder, Yrja Flem.

Styreleder i UKM Norge, Vilde Kamfjord, gleder seg over ansettelsen og er overbevist om at Yrja Flem vil bringe nye og verdifulle perspektiver inn i arbeidet med UKM:

– Vi søkte en klok, empatisk og strategisk leder, som i tillegg kunne bringe supplerende kompetanse og erfaring inn i en allerede sterk administrasjon. Med Yrja Flem har vi fått alt dette. Flem forsterker administrasjonen med tydelig kommunikasjonskompetanse. Med dette laget er det ingen grunn til å være mindre ambisiøs i arbeidet for at UKM fortsetter å være en viktig brikke i kommende generasjoners ungdomstid, sier Vilde Kamfjord.

Hele saken kan du lese her.

Hodejegerne gratulerer Yrja Flem og takker styret i UKM Norge for et godt samarbeid!

Foto: Jarle H. Hvidsten.

Lignende saker fra Hodejegerne