Rekruttering

Å finne den best egnede leder eller medarbeider er krevende. Vi hjelper arbeidsgivere med både kandidatsøk, motivering av kandidater, annonsering på nett og papir, og utvelgelse av relevante kandidater. Vi bistår med å rekruttere toppledere og mellomledere, spesialister og styrekandidater.

Profesjonell rekrutteringsprosess

Det er oppdragsgiver som kjenner bedriften best, men vi kan som gode rådgivere være med og avklare hvilke behov som er viktigst. Vår kompetanse sikrer at rekrutteringsprosessen blir profesjonell for både oppdragsgiver og kandidat. 

Rekrutteringstjenester

Hodejegerne tilbyr en rekke rekrutteringstjenester innen rekruttering. Alle våre tjenester tilbys selvsagt også digitalt, slik at du kan motta vår bistand uansett om du befinner deg på kontoret eller hjemme i din egen stue.

Stillingsbeskrivelse for å finne den beste kandidaten

Vi er opptatt av å bistå kunden med å utarbeide en stillingsbeskrivelse som baseres på analyse av kundens nåværende og fremtidige behov. Arbeidet med å utvikle en slik stillingsbeskrivelse er en god måte å avklare forventninger til den nyansatte. Beskrivelsen skal fungere som et relevant og sentralt verktøy i den endelige utvelgelsen av den beste kandidaten.

Konstruktiv diskusjonspartner for best rekruttering

I en søkeprosess der kandidaten ikke selv aktivt har søkt en stilling, legger vi stor vekt på å være en konstruktiv diskusjonspartner for kandidaten. Dette skaper også nødvendig tillit og motivasjon.

Engasjement, samspill og lederegenskaper

I utvelgelse av kandidater ser vi etter kandidatrer som viser engasjement og motivasjon for den arbeidsplassen og rollen de søker. Vi bruker varierte metoder for å sikre at det er den beste kandidaten som får tilbud om jobb. Les mer om rekrutteringsprosessen her.

La oss ta en uforpliktende prat

Hvis du foretrekker direkte kontakt, kan du kontakte en av våre rådgivere.

Send henvendelse knapp