Om Hodejegerne

Hodejegerne er et rekrutteringsbyrå som ble etablert i 2002. Våre lokaler ligger meget sentralt i Oslo sentrum, rett ved t-banen på Egertorget bak Stortinget. Vi trives veldig godt i Dammgården, som er et forlagshus fra 1877.  

Bli kjent med våre rådgivere her

Rekrutterer til flere oppdrag

Hodejegerne rekrutterer toppledere, mellomledere, fagspesialister og styrekandidater innenfor en rekke bransjer både i privat og offentlig sektor. Vi rekrutterer fagpersoner innen kommunikasjon, media, markedsføring, kultur, akademia, administrasjon, og miljø og bærekraft. Våre kunder er blant annet stiftelser, organisasjoner, offentlige virksomheter, samt små og store merkevarer.

Profesjonell rekrutteringsprosess  

I en rekrutteringsprosess vil det som regel være flere kandidater involvert, men bare én vil få tilbud om jobben. Vi er opptatt av at alle kandidatene opplever prosessen som profesjonell og omtaler din bedrift i positive ordelag. Slik kan en rekrutteringsprosess være med på å styrke bedriftens omdømme. 

Vellykket rekruttering – også for jobbsøker

Jobben betyr mye for alle. Som arbeidstakere er vi forskjellige og vi trives i ulike miljøer. Hos Hodejegerne kan du som jobbsøker være trygg på at rekrutteringsrådgiveren er opptatt av at din kompetanse, dine verdier og erfaringer skal passe inn i en bedrift og i en stilling. En vellykket rekruttering er avhengig av at begge parter er fornøyde, også over tid.

La oss ta en uforpliktende prat

Hvis du foretrekker direkte kontakt, kan du kontakte en av våre rådgivere.

Send henvendelse knapp