Bilde av Britt Inger Skaanes og Cecilie Roksvåg
|

Britt Inger Skaanes blir ny generalsekretær i Diabetesforbundet

Britt Inger Skaanes blir ny generalsekretær i Diabetesforbundet, informerer Diabetesforbundet i en pressemelding.

Britt Inger Skaanes har en imponerende karriere, og kommer fra stillingen som generalsekretær i Norges Parkinsonforbund. I tillegg til bred erfaring fra frivilligheten, bringer hun med seg et fokus på økonomisk gjenoppretting og organisasjonsutvikling til forbundet.

Jeg gleder meg til å ta fatt på en stor og viktig oppgave. Diabetesforbundet er en stolt organisasjon, som feiret 75-års jubileum i fjor. Det er utrolig viktig at det finnes en veldrevet organisasjon for alle med diabetes

Britt Inger Skaanes

Diabetesforbundet, en organisasjon med 75 års historie, har nylig møtt økonomiske utfordringer, delvis på grunn av endringer i statlig støtte. Skaanes ser frem til å bidra til en bærekraftig økonomisk løsning for forbundet.

Jeg vet det har vært knalltøft økonomisk og at det fortsatt er tøft. Der ligger det masse utfordringer, som vi må ta tak i, slik at vi får en bærekraftig løsning. Men jeg gleder meg til å ta tak i dette, og bidra på en positiv måte til at forbundet skal ha den plassen den fortjener i samfunnet.

Britt Inger Skaanes

I tillegg til å fokusere på økonomisk gjenoppretting, understreker Skaanes viktigheten av å jobbe politisk, tilby medlemmene det de trenger, og opprettholde en organisasjon som støtter mennesker berørt av diabetes. Hun uttrykker glede over å knytte relasjoner med de som er direkte påvirket av sykdommen og ser frem til å gjøre en positiv forskjell.

Cecilie Roksvåg, nåværende forbundsleder og fungerende generalsekretær, ser frem til å ønske Britt Inger velkommen i februar. Hun roser Skaanes for riktig kompetanse og erfaring som vil være avgjørende for forbundets videre utvikling.

Hodejegerne gratulerer Britt Inger Skaanes, og takker for samarbeidet med Diabetesforbundet!

Hele saken kan du lese her

Foto: Diabetesforbundet.

Lignende saker fra Hodejegerne