Foto av Åsta Braathen og Åshild Mathisen.

Åshild Mathisen blir partner i Hodejegerne

– Dette er en utrolig spennende utfordring, sier Åshild Mathisen.

– Rekruttering er en av de viktigste oppgavene for en leder, og nå stilles det jo mer komplekse krav enn noen gang. I tillegg til det åpenbare som er kompetanse og erfaring, har både den raske teknologiske utviklingen og kravene til et mangfoldig arbeidsmiljø påvirket hva som etterspørres, sier Mathisen.

Etter fire år som partner i Try Råd er tidligere Vårt Land-redaktør Åshild Mathisen klar for et nytt karrierebytte. Nå bli hun partner i rekrutteringsselskapet Hodejegerne.

Daglig leder Åsta Braathen forteller at det var da hun leste Mathisens bok «Ingen søndagsskole» som kom ut for to år siden at hun skjønte at de måtte jobbe sammen.

– Det begynte med at jeg hentet inn rådgivning til Hodejegerne fra Åshild i Try, og så fortsatte samtalene våre om endringsledelse, mangfold og innovasjon.  Jeg så at Åshilds bakgrunn og kompetanse ville passe svært godt inn hos oss, og at vi med henne om bord vil styrke oss ytterligere og bli enda viktigere i rekrutteringsmarkedet fremover, sier Braathen.

– Hodejegerne har faktisk fulgt meg hele min karriere, helt fra jeg var ny i arbeidslivet. Jeg vet selv hvor avgjørende det har vært å føle seg godt ivaretatt av Hodejegerne både i rekrutteringsprosesser og karriererådgivning, sier Åshild Mathisen.

Nå ser hun frem til å bruke egne erfaringer til å hjelpe oppdragsgivere og kandidater til å finne sammen.

Hodejegerne ønske Åshild hjertelig velkommen på laget!

Klikk her for å lese saken i Kampanje.

Lignende saker fra Hodejegerne