Kontakt oss

Våre rådgivere

Åsta Braathen
Partner og daglig leder

Åsta har mange års ledererfaring fra store norske selskaper som Norwegian og Widerøe, og fra flere roller i kommunikasjonsbransjen. Hun har i sin karriere rekruttert en rekke ledere og spesialister til etablerte selskaper, start-ups, scale-ups, organisasjoner og stiftelser i ulike bransjer.

Hun har blant annet rekruttert til kommersielle stillinger, stillinger innen bærekraft, kultur, akademia, finanssektoren, medier og kommunikasjon. Hennes erfaring som leder på høyt nivå gjør henne til en god sparringspartner i rekrutteringsprosessen. Hun har selv hatt «skoene på», og vet hva som kreves av en toppleder. Åsta kom inn som eier og daglig leder i Hodejegerne i 2018.

Anette Myhre Vincendeau
Partner og fagansvarlig analyse og research

Anette har 15 års erfaring med rekruttering av fagspesialister, ledere på ulike nivåer og styremedlemmer i både privat og offentlig sektor. Hun har jobbet bredt i privat sektor, fra store internasjonale konsern til mindre norske selskaper, scale-ups og organisasjoner. Som Executive Search-ansvarlig i Amrop Delphi hadde hun en sentral rolle i arbeidet med å bygge opp et solid analyse- og researchteam. Tidligere har Anette blant annet jobbet med kurs og konferanse, salg og markedsføring i Econa. Anette er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Åshild Mathisen
Partner og rådgiver

Åshild Mathisen har 20 års erfaring fra politikk, medie- og krisehåndtering, rådgivning, strategi og endringsledelse. Med bakgrunn som rådgiver for toppledere i norsk politikk og næringsliv, er hun en særlig verdifull sparringspartner. Hun er også forfatter og foredragsholder, og har lang erfaring fra mediebransjen, som kommentator, redaktør og direktør for samfunnskontakt. Åshild har et utstrakt kontaktnett, og er i dag styreleder på MF Vitenskapelig Høyskole og nestleder i styret til Dag og Tid. Hun ble partner i TRY Råd i 2019, og partner i Hodejegerne i 2023.

Elisabeth Lien
Seniorrådgiver

Elisabeth har flere års erfaring innen rekruttering, kommunikasjon og markedsføring. Hun har de siste årene rekruttert til en rekke stillinger innen markedsføring, kommunikasjon, E-Com, digitalisering og salg. Elisabeth har tidligere jobbet mye med digitale medier, nettsider, innholdsproduksjon og kommunikasjon/PR i reiselivsbransjen og ved den norske ambassade i Stockholm. Hun har en bachelor i medievitenskap og en mastergrad i medier, kommunikasjon og IT.

Eva Engeset
Seniorrådgiver

Eva Engeset har mange års erfaring som kommunikasjonsrådgiver, konsulent og medieanalytiker, de siste ti årene som kommunikasjonsrådgiver i Nasjonalmuseet og kommunikasjonsansvarlig i Oslo arkitekturtriennale. I Hodejegerne har Eva rekruttert til en rekke leder- og fagspesialiststillinger på ulike nivåer til kulturfeltet, organisasjoner og akademia. Eva har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. 

Elida Skogsrud
Digital markedsfører

Elida har erfaring innen markedsføring, sosiale medier og nettpublisering. Hun bidrar med nettpublisering, innholdsproduksjon og annonsering, for å finne dyktige kandidater til kundene våre. Elida har en bachelor i medier og kommunikasjon, og studerer for øyeblikket digital markedsføring.