Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende prat? Send oss gjerne en henvendelse på e-post eller kontakt av våre rådgivere direkte så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Send oss en melding

Send henvendelse knapp

Våre rådgivere

Åsta Braathen
Partner og daglig leder

Åsta har mange års ledererfaring fra store norske selskaper som Norwegian og Widerøe, og fra flere roller i kommunikasjonsbransjen. Hun har i sin karriere rekruttert en rekke ledere og spesialister til etablerte selskaper, start-ups, scale-ups, organisasjoner og stiftelser i ulike bransjer.

Hun har blant annet rekruttert til kommersielle stillinger, stillinger innen bærekraft, kultur, akademia, finanssektoren, medier og kommunikasjon. Hennes erfaring som leder på høyt nivå gjør henne til en god sparringspartner i rekrutteringsprosessen. Hun har selv hatt «skoene på», og vet hva som kreves av en toppleder. Åsta kom inn som eier og daglig leder i Hodejegerne i 2018.

Anette Myhre Vincendeau
Partner og fagansvarlig analyse og research

Anette har 15 års erfaring med rekruttering av fagspesialister, ledere på ulike nivåer og styremedlemmer i både privat og offentlig sektor. Hun har jobbet bredt i privat sektor, fra store internasjonale konsern til mindre norske selskaper, scale-ups og organisasjoner. Som Executive Search-ansvarlig i Amrop Delphi hadde hun en sentral rolle i arbeidet med å bygge opp et solid analyse- og researchteam. Tidligere har Anette blant annet jobbet med kurs og konferanse, salg og markedsføring i Econa. Anette er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Åshild Mathisen
Assosiert Partner

Mer informasjon kommer.

Elisabeth Lien
Seniorrådgiver

Elisabeth har flere års erfaring innen rekruttering, kommunikasjon og markedsføring. Hun har de siste årene rekruttert til en rekke stillinger innen markedsføring, kommunikasjon, E-Com, digitalisering og salg. Elisabeth har tidligere jobbet mye med digitale medier, nettsider, innholdsproduksjon og kommunikasjon/PR i reiselivsbransjen og ved den norske ambassade i Stockholm. Hun har en bachelor i medievitenskap og en mastergrad i medier, kommunikasjon og IT.

Eva Engeset
Seniorrådgiver

Eva Engeset har mange års erfaring som kommunikasjonsrådgiver, konsulent og medieanalytiker, de siste ti årene som kommunikasjonsrådgiver i Nasjonalmuseet og kommunikasjonsansvarlig i Oslo arkitekturtriennale. I Hodejegerne har Eva rekruttert til en rekke leder- og fagspesialiststillinger på ulike nivåer til kulturfeltet, organisasjoner og akademia. Eva har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. 

Sivert Myrland Johansen
Rådgiver analyse og research

Sivert har erfaring innen rekruttering, analyse og research. Han har bistått i rekruttering til en rekke stillinger innen organisasjoner og selskaper i både privat og offentlig sektor. Sivert er en grundig og effektiv rådgiver, som bistår med god kompetanse innen HR og research i sine prosjekter. Han har en bachelor i HR, organisasjonspsykologi og ledelse.

Elida Skogsrud
Digital markedsfører

Elida har erfaring innen markedsføring, sosiale medier og nettpublisering. Hun bidrar med blant annet innholdsproduksjon og annonsering for å finne dyktige folk til kundene våre. Elida har en bachelor i medier og kommunikasjon, og studerer for øyeblikket digital markedsføring.