Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende prat? Send oss gjerne en henvendelse på e-post eller kontakt av våre rådgivere direkte så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Send oss en melding

Send henvendelse knapp

Våre rådgivere

Kontakt

Åsta Braathen
Partner og daglig leder

Åsta har mange års ledererfaring fra store norske selskaper som Norwegian og Widerøe, og fra flere roller i kommunikasjonsbransjen. Hun har i sin karriere rekruttert en rekke ledere og spesialister til etablerte selskaper, start-ups, scale-ups, organisasjoner og stiftelser i ulike bransjer.

Hun har blant annet rekruttert til kommersielle stillinger, stillinger innen bærekraft, kultur, akademia, finanssektoren, medier og kommunikasjon. Hennes erfaring som leder på høyt nivå gjør henne til en god sparringspartner i rekrutteringsprosessen. Hun har selv hatt «skoene på», og vet hva som kreves av en toppleder. Åsta kom inn som eier og daglig leder i Hodejegerne i 2018.

Kontakt

Ann Mari Nygjerde
Partner

Ann Mari er spesialist på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, markedsføring og bærekraft. Hun har bistått med å rekruttere til et bredt spekter av selskaper innenfor flere bransjer i både privat og offentlig sektor.

Tidligere har Ann Mari over 15 års erfaring fra NRK som leder og journalist. I NRK hadde hun ulike funksjoner og var blant annet med på å rekruttere og utvikle mange av våre største medietalenter. Ann Mari er utdannet journalist og har solid formell lederutdanning fra BI. 

Kontakt

Anette Myhre Vincendeau
Seniorrådgiver og fagansvarlig analyse & research

Anette har 15 års erfaring med rekruttering av fagspesialister, ledere på ulike nivåer og styremedlemmer i både privat og offentlig sektor. Hun har jobbet bredt i privat sektor, fra store internasjonale konsern til mindre norske selskaper, scale-ups og organisasjoner. Som Executive Search-ansvarlig i Amrop Delphi hadde hun en sentral rolle i arbeidet med å bygge opp et solid analyse- og researchteam. Tidligere har Anette blant annet jobbet med kurs og konferanse, salg og markedsføring i Econa. Anette er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Kontakt

Elisabeth Lien
Rådgiver

Elisabeth har flere års erfaring innen rekruttering, kommunikasjon og markedsføring. Hun har de siste årene rekruttert til en rekke stillinger innen markedsføring, kommunikasjon, E-Com, digitalisering og salg. Elisabeth har tidligere jobbet mye med digitale medier, nettsider, innholdsproduksjon og kommunikasjon/PR i reiselivsbransjen og ved den norske ambassade i Stockholm. Hun har en bachelor i medievitenskap og en mastergrad i medier, kommunikasjon og IT.

Kontakt

Eva Engeset
Rådgiver

Eva har mange års erfaring som kommunikasjonsrådgiver, konsulent og medieanalytiker, og hun har i løpet av sin karriere rekruttert en rekke medarbeidere og ledere til ulike institusjoner innen kultur, organisasjoner, medier og kommunikasjon. Tidligere har hun blant annet jobbet som kommunikasjonsansvarlig i Oslo arkitekturtriennale og kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt i Nasjonalmuseet. Eva har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.