Portrett av Marianne Vangsøy
|

Ny leder for kommunikasjon i Animalia

Marianne Vangsøy er ansatt som leder for kommunikasjon, kunnskapsformidling og samfunnskontakt i Animalia. Hun kommer fra stillingen som byråleder i Tun Byrå. Vangsøy tiltrer stillingen i august 2024, informerer Animalia.

– Animalia forvalter unik statistikk og fagkunnskap langs hele verdikjeden innen kjøtt- og eggproduksjon Jeg gleder meg veldig til å jobbe med kommunikasjon og kunnskapsformidling i en organisasjon med mange dyktige fagformidlere og et så viktig samfunnsoppdrag, sier Vangsøy.

Vangsøy har utdanning innenfor visuell kommunikasjon, ledelse og strategisk kommunikasjon, og har lang erfaring med markedsføring og innholdsproduksjon. Administrerende direktør i Animalia, Edel-Anita Westhagen, er glad for ansettelsen:

– Vi er veldig glade for å ha fått Marianne med på laget. Marianne har en unik kombinasjon med lang erfaring fra landbruket og faglig spisskompetanse for stillingen både innen redaksjonell ledelse, journalistikk, digital kommunikasjon, grafisk design og fagformidling, sier Westhagen.

Se saken her.

Hodejegerne gratulerer Marianne Vangsøy og takker Animalia for et godt samarbeid!

Foto: Tun Byrå.

Lignende saker fra Hodejegerne