(Bilde, fra venstre: Kategorisjef erstatningsbil, Ole Eyvind Schiøll, Key Account Managers André Gyland og Cornelius Ramstad, og salgsdirektør Jonas Rellsve)

Hertz utvider salgsteamet med to nye Key Account Managers

Bilde, fra venstre: Kategorisjef erstatningsbil, Ole Eyvind Schiøll, Key Account Managers André Gyland og Cornelius Ramstad, og salgsdirektør Jonas Rellsve.

Hertz hovedkontor i Norge har ansatt André Gyland og Cornelius Ramstad som Key Account Managers til erstatningsbil-segmentet. De skal jobbe med salg til flere av Hertz nøkkelkunder over hele landet.

André og Cornelius er allerede på plass i Hertz kontorer på Lysaker, hvor de får god onboarding av leder for avdelingen, kategorisjef erstatningsbil/replacement Ole Eyvind Schiøll, samt salgsdirektør Jonas Rellsve.

Vi ønsket å utvide vårt salgsteam innen erstatningsbilsegmentet med to Key Account Manager-stillinger. Etter en omfattende prosess gjennom Hodejegerne landet vi på André og Cornelius, som med sine bakgrunner og gjennom rekrutteringsprosess begge reflekterte de kvalitetene vi så etter, forteller, Rellsve.

Erstatningsbil/replacement er et viktig segment hos Hertz, og det inkluderer blant annet samarbeid med forsikringsselskap i hele landet. De to nyansatte er allerede godt i gang med å bli kjent med Hertz samarbeidspartnere og kunder rundt om i landet.

– Etter snart 3 måneder er det hyggelig å kunne bekrefte André og Cornelius har møtt våre forventninger og allerede blitt godt integrert i øvrig avdeling, organisasjon og mot kunder, sier kategorisjef Ole Eyvind Schiøll.

Hodejegerne takker Hertz for nok et godt samarbeid, og ønsker alle involverte lykke til!

Lignende saker fra Hodejegerne