Foto av Stine Nilsen
|

Dansens Hus ansetter ny kunstnerisk leder

Stine Nilsen ansettes hos Dansens Hus og overtar lederansvaret som ny kunstnerisk leder, informerer Dansens Hus i en pressemelding.


«Jeg er glad og beæret over tilliten fra ansettelsesutvalget og styret. Nå gleder jeg meg til å samarbeide med det kunnskapsrike teamet på Dansens Hus»

Stine Nilsen

Et bredt sammensatt ansettelsesutvalg har blitt etablert og har gitt rådgivning til styret. Beslutningen er resultatet av en omfattende og grundig utvelgelsesprosess, basert på en lang og bemerkelsesverdig sterk liste over kandidater. Direktør Åsta Braathen hos Hodejegerne har levert betydelig støtte og profesjonell ledelse i hele prosessen.

«Det føles nærmest urettferdig å frarøve CODA et slikt fyrtårn. Men vi er sikre på at Stine er klar for enda større oppgaver, og gleder oss til at hun skal prege Dansens Hus …» sier styreleder Silje Riise Næss. Stine Nilsen kommer fra stillingen som kunstnerisk leder og festivaldirektør ved CODA Oslo International Dance Festival. Hun gleder seg til å videreutvikle Dansens Hus:

«Noe av det nye jeg helt konkret ønsker å få til er å invitere ulike dansekunstnere til å være gjestekuratorer i avgrensede tidsrom. Jeg ser også frem til å jobbe videre for noe av det som er en hjertesak for meg, nemlig tilgjengelighet og tilrettelegging for et bredt publikum»

Stine Nilsen

Hodejegerne gratulerer Stine Nilsen, og takker Dansens Hus for et godt samarbeid!

Foto: Achy Ouafic

Les hele saken her

Lignende saker fra Hodejegerne