Regionleder

VITA er en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære, og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge. Den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981. VITA har et sterkt kundefokus og ønsker å tilby kunden en total omnikanal-løsning der kombinasjonen av personlig kompetanse i butikk, attraktivt produktsortiment, gode tilbud og en sømløs digital handleopplevelse gjør at kunden velger VITA.

Send søknad

Vil du bidra i en av de mest sentrale rollene for VITAs fortsatte vekst? Vi søker regionleder

VITA søker en inspirerende og selvstendig regionleder med ansvar for oppfølging av butikker fra Trondheim og nordover, samt deler av Østlandet. På Østlandet ligger butikkene primært i Vestfold, mens de ligger spredt i nord og stillingen vil derfor kreve en god del reisevirksomhet.
For å trives i denne stillingen bør du være sosial og omgjengelig og samtidig evne å være tydelig og stille krav. Stillingen innebærer ikke personalansvar for franchisetakere, men du har ansvaret for å følge opp butikkene i regionen, og gode og motiverende lederegenskaper er derfor viktig. I denne regionen har vi per i dag to frisørsalonger (Jan Thomas Studio). Rollen innebærer også oppfølging av disse. Vi ønsker også at du er analytisk og strategisk sterk, og at du har høy digital og økonomisk kompetanse.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Rekruttering og onboarding av franchisetakere
  • Sikre at butikken opererer ihht VITAs konsept og retningslinjer og gjennomfører avtalte aktiviteter
  • Støtte og gi råd til franchisetakere for å sikre god butikkdrift
  • Være en inspirator for franchisetaker i kundemøtet
  • Følge opp og motivere til oppnåelse av gjeldende KPI’er
  • Bruke og analysere innsikt og data fra butikkene
  • Prosjektledelse ved endringer i butikkportefølje
  • Oppfølging av frisørsalongene
  • Opplæring i bruk av VITAs e-læringsplattform Motimate

Du vil rapportere til administrerende direktør og delta på regionledermøter månedlig ved kjedekontoret i Oslo. Møtene i Oslo kombineres gjerne med besøk i butikkene i Oslo-området.
VITAs verdier; Idékraft, Empati, Tillit og Ansvar er viktige for oss. Vi søker deg som kjenner deg igjen i disse, og som er opptatt av kultur og verdier i ditt arbeid. Når du er ute og besøker butikkene er du ikke redd for å ta i et tak og bidra der det trengs, i stort og smått.
Mye av arbeidet som regionleder vil foregå på reiser og fra hjemmekontor, det er derfor viktig med fleksibilitet og mulighet for reisevirksomhet. Samtidig kan du selv planlegge lengre reiser med fly.

Hvorfor velge oss?
Hos VITA blir du en del av et miljø med gode kolleger og en givende arbeidshverdag, med fokus på egenutvikling sammen med organisasjonens mål. Vi bidrar med trygge, uformelle og sosiale omgivelser med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser inkl. pensjon- og helseforsikring, og nye trivelige kontorlokaler når du kommer til hovedkontoret i Oslo.

Vi vet at mangfold bidrar til bedre resultater og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Søknadsfrist: 6. august. Intervjuer vil foregå digitalt like etter søknadsfrist. Oppstart etter avtale.

For mer informasjon om stillingen, kontakt gjerne våre rådgivere hos Hodejegerne, Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025, eller Anette Myhre Vincendeau, tlf.: 975 37 455

Send søknad
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025
Anette Myhre Vincendeau

Anette Myhre Vincendeau

Partner og fagansvarlig analyse og research +4797537455