Informasjonsmedarbeider

Talent Norge står i kjernen av talentutvikling innen kunst og kultur. Vi er initiert og eiet av Kultur- og likestillingsdepartementet, sammen med Sparebankstiftelsen DNB og Cultiva. I samarbeid med private partnere finansierer Talent Norge 56 talentprogram innen kunst og kultur over hele landet. I tillegg tilrettelegger vi for tverrfaglig kompetanseutveksling mellom programmene og er et støtteapparat for utøvere som er på vei mot en yrkeskarriere innen kunstfeltet.

Send søknad

Kan du skrive fengende om spennende mennesker og møter, kompetanse og mot, erfaring og nyskaping, suksesser og motgang – på en måte som kan gi inspirasjon til dem som satser på en karriere innenfor kunsten?

I Talent Norges nettverk finnes tusenvis av inspirerende historier. Vi søker nå en engasjert informasjonsmedarbeider som har evner og engasjement for å formidle noen av dem.

Talent Norges mål er å tilrettelegge for talentutvikling i verdensklasse. I tett samarbeid med et unikt nettverk av ledende samfunnsaktører, kulturinstitusjoner og -miljøer, bygger Talent Norge framtidas kulturliv. Med stadig vekst, og over femti programmer innen dans, musikk, film og spill, teater, litteratur og visuell kunst, søker Talent Norge nå en informasjonsmedarbeider med erfaring og motivasjon til å trekke frem de gode historiene.

I Talent Norge blir du del av et engasjert og kunnskapsrikt lag som jobber for å hjelpe unge mennesker med unike kunstneriske evner på veien mot en profesjonell karriere. Informasjonsmedarbeiderens hovedoppgaver vil være knyttet til intern og ekstern kommunikasjon, samt koordinering og oppfølging av Talent Norges nettverk. Stillingen gir spennende muligheter for mye utadrettet kontaktarbeid i kunstfeltet, stort nettverk, og noe reisevirksomhet.

Informasjonsmedarbeideren vil rapportere til Sjef for Program og Kommunikasjon. Stillingen er 100 %, i engasjement med varighet inntil 18 måneder.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

  • Produksjon av innhold, publisering og utvikling knyttet til Talent Norges digitale flater
  • Administrasjons- og kommunikasjonsoppgaver knyttet til oppfølging av Talent Norges nettverk
  • Kommunikasjon knyttet til interne prosjektet i samarbeid med øvrige medarbeidere

Ønskete kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant utdanning og erfaring med kommunikasjonsarbeid fra kulturfeltet
  • God formidlingsevne skriftlig og visuelt
  • Solid erfaring og resultater fra arbeid med digitale flater, herunder publiseringsverktøy
  • Strukturert og resultatorientert med gode koordineringsevner.
  • Du arbeider selvstendig og løsningsorientert innenfor etablerte rammer
  • Trygg nettverksbygger med gode samarbeidsegenskaper
  • Et ønske om å være del av et miljø med mennesker som vil hverandre godt

Talent Norge kan tilby en spennende og utviklende rolle i et engasjert og fagsterkt arbeidsmiljø i attraktive lokaler på Operaen i Oslo. På samme måte som Talent Norge jobber for å dyrke frem de beste utøverne, er fokus internt også på kunnskapsdeling, effektive modeller for å oppnå resultater, og på å bygge et sosialt miljø med mennesker som vil hverandre godt.

Vi vet at mangfold skaper et bedre lag og grunnlag for bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.   

Spørsmål om stillingen kan rettes til Marius Herz Lystad, Sjef for Program og Kommunikasjon i Talent Norge, tlf.: 980 35 765, eller vår rådgiver hos Hodejegerne, Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025, braathen@hodejegerne.no. Tiltredelse etter avtale. Søknadsfrist 3. august.

Send søknad
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025

Marius

Lystad