Jobbsøker

Jobben betyr mye for mange. Som arbeidstakere er vi forskjellige og vi trives i ulike miljøer. Hos Hodejegerne kan du som jobbsøker være trygg på at rekrutteringsrådgiveren er opptatt av at din kompetanse, dine verdier og erfaringer skal passe inn i en bedrift og i en stilling. En vellykket rekruttering er avhengig av at begge parter er fornøyde, også over tid.

Gode tips til jobbsøkerprosessen

Hodejegerne tilbyr en rekke tjenester slik at du som jobbsøker kan stille sterkere i din jobbsøkerprosess. Alle våre tjenester tilbys selvsagt også digitalt, slik at du kan motta vår bistand uansett hvor du befinner deg.

Bli bedre kjent med deg selv

Vi kan hjelpe deg med å bli kjent med dine faglig styrker, egenskaper og behov, samt gi deg tips til hvordan du presenterer deg selv for potensielle arbeidsgivere på best mulig måte. Det er flere aspekter ved presentasjonen av deg selv i CV og søknad  som kan være avgjørende for hvordan du fremstår. Er du så heldig å bli valgt videre i jobbsøkerprosessen kan Hodejegerne veilede deg til best mulig muntlig presentasjon ved intervju – fysisk eller digitalt.
Les mer om våre tilbud her: Karriereveiledning, Tips til Intervju, God CV, Personlighetstest, Evnetest.

Søker du ny jobb?

Register gjerne din CV hos oss slik at vi kan kontakte deg dersom stillinger som kan passe din bakgrunn dukker opp. Hold deg oppdatert på ledige stillinger på nettsiden vår eller følg oss på Facebook eller LinkedIn.

Du kan være trygg på at Hodejegerne behandler informasjon om deg med den største varsomhet. Vi er opptatt av at alle som er i en jobbprosess hos oss, blir behandlet på en god måte og får grundig informasjon underveis. I utvelgelse av kandidater ser vi etter de som viser engasjement og motivasjon for akkurat denne arbeidsplassen og rollen. I våre prosesser bruker vi en rekke ulike verktøy og metoder, slik som innledende samtaler, intervjuer, tester, oppgaver og referansesjekk. Dette gjør vi for  å sikre at det er den mest passende kandidaten som får tilbud om jobb. Vi har som mål at du skal gå ut av en jobbsøkerprosess og ha lært litt mer om deg selv.

Registrer din CV her.

Har du blitt kontaktet av oss?

Når vi bruker vårt brede nettverk og headhunter for å finne riktige kandidater, kan det være flere årsaker til at vi kontakter akkurat deg. Du er da en av de personene vi tror vil kunne fylle den ledige rollen hos en av våre kunder, på bakgrunn av din relevante erfaring, utdannelse eller anbefalinger fra andre. 

Ved headhunting legger vi stor vekt på å være en konstruktiv diskusjonspartner for kandidaten. Hodejegerne ønsker å vise hvilke muligheter kandidaten har ved et eventuelt jobbskifte, og å bidra til å identifisere de beste løsningene for kandidaten.

La oss ta en uforpliktende prat

Hvis du foretrekker direkte kontakt, kan du kontakte en av våre rådgivere.

Send henvendelse knapp