Hvorfor velge Hodejegerne?

Hodejegernes systematiske arbeidsmetodikk og brede kompetanse sikrer god kvalitet i rekruttering, tester og rådgivning. Som oppdragsgiver møter du erfarne rådgivere som følger deg i alle deler av prosessen. Vår erfaring som ledere og konsulenter, og vår fagkompetanse innen rollene vi rekrutterer til, gir oss trygghet til å stille modige spørsmål og hjelpe kunden med å finne kloke svar. 

Les mer om våre rådgivere

Bredt nettverk gir dyktige kandidater

Hodejegerne rekrutterer jevnlig kandidater på ulike nivåer til selskaper og organisasjoner, både i privat og offentlig sektor. Vårt nettverk er derfor omfattende. Vi har opparbeidet verdifulle nettverk i mange forskjellige bransjer som er svært nyttige når dyktige kandidater skal identifiseres. Når mange bidrar med sine kontakter, sparer vi og våre oppdragsgivere tid, og vi blir mer treffsikre. 

Hva våre kunder sier om oss

  • «Hodejegerne er svært grundige, ryddige og effektive» 
  • «Hodejegerne setter seg godt inn i oppdragsgivers behov» 
  • «Dere får god dokumentasjon og informasjon gjennom hele prosessen» 
  • «Dere vil oppleve at det er én  rådgiver som holder i hele prosessen fra A til Å»
  • «Dere får skreddersøm, ikke «masseproduksjon»»
  • «Hodejegerne har et solid nettverk innenfor mange ulike bransjer»

Det beste tegnet på at vi har lykkes, er når en oppdragsgiver kommer tilbake for nye oppdrag. Ta gjerne kontakt med oss for å få navn og kontaktinformasjon til noen oppdragsgivere som har gjort nettopp det. Se våre nylige oppdrag under ledige stillinger, og les kundehistorier her.

Stillingsannonsering er også omdømmebygging for bedrifter

Vi bruker alltid god tid på å planlegge, produsere og følge opp annonsering som skal være med på å bidra til å finne riktig kandidat. Hos Hodejegerne er vi opptatt av at denne annonseringen ikke bare skal markedsføre den aktuelle stillingsutlysningen, men også oppdragsgiveren. For å lykkes med denne synliggjøringen på en effektiv og helhetlig måte, er vi alltid i tett dialog med bedriftene om annonsering.

La oss ta en uforpliktende prat

Hvis du foretrekker direkte kontakt, kan du kontakte en av våre rådgivere.

Send henvendelse knapp