Portrett av Berit Sjøvik
|

Elite Foto ansetter ny daglig leder

Berit Sjøvik overtar rollen som ny daglig leder for Elite Foto. Det siste året har Sjøvik drevet eget konsulentselskap innenfor strategi- og forretningsutvikling.

Sjøvik har solid kommersiell ledererfaring innen digital strategi, forretningsutvikling og netthandel. Fra 2017 var hun daglig leder i Makeup Mekka, hvor selskapet i løpet av seks år økte omsetningen fra 35 millioner NOK til 150 millioner NOK. Makeup Mekka er i dag et av Nordens største uavhengige kosmetikkmerker og shippet i 2023 omlag 550.000 ordre. Hun har også innehatt lederroller for sterke merkevarer som L’Oreal, Redken og Pernod Rikard.

Elite Foto er i en konkurranseutsatt bransje i stor endring, og selskapet har ambisjoner om betydelig vekst de kommende årene. Derfor var det viktig for Elite Foto å ansette en daglig leder med solid digital kompetanse og erfaring innen detaljhandel og netthandel. Berit ser et stort potensial for videre vekst hos Elite Foto og er opptatt av å skape gode kundereiser. Hun ser fram til å utforske nye strategiske muligheter og videreutvikle selskapets forretningsmodell.

– Jeg har tro på at Elite Foto kan befeste sin posisjon som en kjede som representerer kvalitet, nærhet til kundene og overtruffen kundeservice – både på nett og i fysiske butikker rundt om i landet. Elite Foto skal videreutvikle sin portefølje og tjenestetilbud for å stå godt rustet for lønnsom og solid vekst fremover. Dette kommer til å bli svært interessant og jeg ser frem til å jobbe sammen med alle de dyktige medarbeiderne i kjeden for å skape en spennende fremtid for Elite Foto, sier Berit Sjøvik.

Hodejegerne gratulerer Berit Sjøvik og takker Elite Foto for et godt samarbeid!

Lignende saker fra Hodejegerne