Vil du jobbe i et av mediebransjens mest spennende selskaper?

Azerion er et hurtigvoksende teknologiselskap innen medie- og underholdningsbransjen. Vi leverer annonser, spill, og annet innhold til kunder verden over, i et bredt utvalg av apper og andre digitale kanaler.

Vi har de siste årene kjøpt opp over 50 nordiske og europeiske selskaper som gjør at vi teller over 1400 ansatte spredt på våre 28 kontorer. I Norden har selskaper som Widespace, Strossle, Sellbranch og Delta Projects alle blitt en del av Azerion. I Norden har vi kontorer i Oslo, København, Stockholm og Helsinki. Dette gjør at vi kan støtte våre kunder på en lokal og personlig måte.

Vi eier innholdet og teknologien slik at vi kan garantere sikkerhet og pålitelighet i europeisk målestokk med lokal tilstedeværelse. Azerion ble i år børsnotert på Euronext Amsterdam.

Send søknad

Azerion søker sulten og kreativ medieselger til rollen som Account Manager

Azerion er et innovativt selskap som leverer annonser, spill og annet innhold til medie- og underholdningsbransjen. Nå vokser vi raskt, og vi søker derfor en ny kollega til rollen som Account Manager.

I denne spennende og varierte rollen jobber du med å skape langsiktige relasjoner med en rekke kunder, og løse deres behov for digitale, innovative og verdifulle annonseringsmuligheter. Du vil få en bred portefølje av produkter å jobbe med innen video-, display- og spillannonsering.

Millioner av mennesker spiller spillene våre og ser annonsene våre. Annonsører når og engasjerer målgruppene sine gjennom våre kanaler hvor vi leverer trygt, pålitelig og verdifullt innhold. Vi hjelper annonsører med å få kontakt med disse menneskene til rett tid og på en målrettet og meningsfull måte.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

Vi er på jakt etter noen som kan:

  • Være Azerions representant i det norske markedet
  • Identifisere behovene til kunder og byråer, og bidra med kreative løsninger for digital annonsering
  • Vedlikeholde nettverk av kunder gjennom blant annet å booke og avholde jevnlige møter
  • Ta ansvar for eget salgsbudsjett og jobbe for å nå egne mål
  • Bidra i teamet med fagkunnskap, og bidra til utvikling og tilstedeværelse i det norske markedet

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner

De formelle kvalifikasjonene er ikke det viktigste for oss, så lenge vi finner rett person for rollen. Likevel er det noen egenskaper og erfaringer som bør være på plass for at du skal trives som Account Manager:

  • Minst 1-2 års erfaring fra mediesalg
  • God kjennskap til digital markedsføring
  • Kunnskap om det norske og nordiske medielandskapet
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
  • Oppdatert på og interessert i medietrender

Du beskrives av andre som proaktiv, driftig og salgsorientert. For å trives i rollen er det viktig at du kan jobbe under tidvis høyt arbeidspress. I tillegg håper vi du har en genuin interesse for det vi driver med.

Høres dette ut som deg? I så fall håper vi du søker på stillingen!

Du vil bli en del av et svært spennende internasjonalt selskap med ansatte over hele verden. På vårt kontor midt i Oslo sentrum er vi i dag 17 personer. Vi har stor takhøyde og fleksibilitet i et uformelt miljø. Vi mener at jobb og livet skal passe sammen og vet man leverer bedre om man selv kan forme sin egen arbeidsdag og ta ansvar for de målene man setter. Aldersmessig er vi fra 28-45 og 50/50 kvinner/menn i ulike faser av livet. Vi trives godt sammen både faglig og sosialt, og du vil bli en del av en veldig hyggelig gjeng som gjerne gjør ting utenfor kontoret sammen.

Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig fastlønn og bonusordning basert på måloppnåelser.

Hos Azerion vet vi at mangfold bidrar til bedre resultater, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

For mer informasjon om stillingen, kontakt gjerne våre rådgivere hos Hodejegerne, Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025, eller Elisabeth Lien, tlf. 481 33 390.

Søknadsfrist: snarest. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025
Elisabeth Lien

Elisabeth Lien

Seniorrådgiver +4748133390
Vil du jobbe i et av mediebransjens mest spennende selskaper?