Norges Trafikkskoleforbund søker nasjonal kompetanseansvarlig

I Norge har vi verdens mest ambisiøse trafikkopplæring. Norges Trafikkskoleforbund jobber med å legge til rette for gode og forutsigbare rammevilkår for bransjen, en bærekraftig bransje og et stadig videre syn på aktuelle målgrupper for trafikkskolene i lys av livslang læring - med nullvisjonen i sikte! Bransjeforbundet Norges Trafikkskoleforbund ble stiftet i 1954, og representerer over 80 prosent av alle trafikkskoler og trafikklærere i Norge.

Send søknad

Er du opptatt av god kompetanseutvikling i trafikkskolene? Motiveres du av å bygge opp og utvikle? Da er du kanskje den rette til å lede det spennende arbeidet med å styrke kurssatsingen i Norges Trafikkskoleforbund - og med det bidra til verdens beste trafikkopplæring og visjonen om null drepte og hardt skadde i trafikken.

Norges Trafikkskoleforbund står foran en spennende satsing på kompetanseheving, kurs og etterutdanning, og forbundet søker nå den rette til den nyopprettede nøkkelrollen som nasjonal kompetanseansvarlig. Bakgrunnen for satsingen er en ny forskrift fra Statens vegvesen om etterutdanning og regodkjenning for alle landets trafikklærere fra 1. januar 2025, med mål om å gjøre verdens mest ambisiøse trafikkopplæring enda bedre for enda flere.

Norges Trafikkskoleforbund har allerede en solid kursportefølje, og hadde i fjor 1500 trafikklærere på våre kurs og arrangement. I rollen som kompetanseansvarlig får du et overordnet ansvar for å drive frem utviklingen av kurs, etterutdanning og andre kompetansetiltak i takt med bransjens behov og den digitale utviklingen. I tillegg til kurs og etterutdanning, er det også et spennende mulighetsrom for annen tjenesteutvikling relatert til kompetanseheving.

Til rollen søker vi deg som motiveres av å bygge opp og utvikle, og som ønsker å lede an i arbeidet for å løfte kompetansesatsingen og tydelig posisjonere Norges Trafikkskoleforbund i markedet. Du er trafikkfaglig oppdatert, fremoverlent og nysgjerrig, og trives med å tenke kreativt og nytt rundt kurs og andre tjenestetilbud. Du evner å identifisere behov og omsette behov til gode tjenester som treffer målgruppene. Du er en lagbygger som er glad i være i kontakt med folk, og som evner å inspirere og skape engasjement.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for kompetanseutvikling og tjenesteutvikling, med særlig ansvar for å revitalisere og videreutvikle Norges Trafikkskoleforbunds kursportefølje
 • Koordinere, følge opp og styrke forbundets nettverk av kursholdere
 • Identifisere og analysere behov i bransjen, og bidra i utvikling av nye kurs i tett samarbeid med både interne og eksterne kursholdere
 • Bidra i politisk påvirkningsarbeid, kontakt med samarbeidspartnere, og deltakelse i faggrupper internt og eksternt
 • Bidra i forbundets strategi- og organisasjonsutvikling, og andre fellesoppgaver i forbundet

Ønsket kompetanse og erfaring:

 • Relevant høyere utdanning innen trafikkfag. Realkompetanse kan kompensere for formalkompetanse
 • Oppdatert kompetanse på læremidler og undervisningsmetoder – digitale og fysiske
 • Erfaring fra kursutvikling eller erfaring som kursholder
 • Erfaring med forretningsutvikling og tjeneste-/produktutvikling er en fordel
 • Erfaring med koordinering og utvikling av nettverk er en fordel
 • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig
 • Interesse og forståelse for organisasjonsarbeid er en fordel

Vi kan tilby en utfordrende stilling midt i kjernen av det spennende nybrottsarbeidet som Norges Trafikkskoleforbund står foran. På kontoret midt i Sandvika blir du del av et engasjert og fagsterkt team på ti som brenner for å skape verdens beste trafikkopplæring. Vi kan skilte med konkurransedyktige betingelser, og vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Vil du vite mer om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere hos Hodejegerne AS, Åshild Mathisen, tlf. 930 27 788 eller Eva Engeset, tlf.: 469 50 102.

Tiltredelse etter avtale. Frist snarest, søknader vurderes fortløpende

Send søknad
Eva Engeset

Eva Engeset

Seniorrådgiver +4746950102
Åshild Mathisen

Åshild Mathisen

Partner +4793027788