Kreativ innholdsprodusent til SoMe

Utgått

Huseierne er en landsomfattende interesseorganisasjon for boligeiere. I Norge eier om lag 82 prosent av befolkningen boligen de bor i, og denne særnorske modellen bidrar sterkt til trygge, stabile lokalsamfunn. Huseierne har 280 000 medlemmer, og er med det en av landets største medlemsorganisasjoner. Vi har ambisjoner om å bli enda flere – samhold gir styrke.

Huseierne har siden 2022 vært sertifisert gjennom Great Place to Work® Institute Norge for stor tillit, stolthet og fellesskap på arbeidsplassen.

Send søknad

Vi ser etter en innholdsskaper som er over snittet god på levende bilder. Du filmer, klipper og publiserer videoer som engasjerer og inspirerer. Du må kunne gi enkel regi, og det er fint hvis du også trives foran kamera – som SoMe-reporter.

Vil du være med på laget som gjør norske boligeiere tryggere, klokere og klare for det grønne skiftet? Da vil vi høre fra deg!

Huseierne jobber for å skape gode, forutsigbare rammer rundt hverdagen for landets boligeiere. Dette gjør vi blant annet gjennom rådgivning for medlemmene våre, gjennom generell kunnskapsheving i befolkningen, og via myndighets- og mediekontakt.

Nå styrker vi satsingen vår i sosiale medier. Vi vil nå enda flere og bygge merkevaren Huseierne i nye målgrupper. Derfor trenger vi en kreativ video- og innholdsskaper med erfaring fra å bygge merkevare i SoMe. Vi ønsker oss en treffsikker, selvgående innholdsprodusent som er faglig oppdatert, bruker innsikt og målgruppeanalyse i arbeidet, skriver godt, og som ikke er redd for å utfordre for å løfte kvaliteten på innholdet vårt. Aller viktigst er det imidlertid at du er skikkelig dyktig på videoproduksjon tilpasset sosiale kanaler.

Du vil spille en nøkkelrolle for å nå potensielle medlemmer gjennom organisk spredning og engasjement, med variert innhold og kloke kanalvalg. Vi ser for oss at du kommer inn med initiativ og smittende engasjement, du er trygg både bak og foran kamera og bidrar til generell kompetanseheving rundt SoMe i kommunikasjonsavdelingen.

Vår nye innholdsprodusent rapporterer til kommunikasjonssjefen, og inngår i en avdeling på åtte medarbeidere. I tillegg til organisk SoMe har vi ansvar for blant annet PR, kommunikasjonsrådgivning, nyhetsbrev, internkommunikasjon og journalistikk til nettsiden og magasinet vårt. Innholdsprodusenten jobber i et fast team med SoMe-ansvarlig i avdelingen.

Hva ser vi for oss at du skal jobbe mest med?
For å bygge våre prioriterte SoMe-kanaler (som i dag er Meta og Youtube) er vi avhengige av målrettet arbeid med mer relevant innhold. Slik kan vi øke kjennskap, engasjement og preferanse i den store målgruppen «folk flest».

Oppgaver vil blant annet være:

 • Planlegge, produsere, redigere og publisere videoer i Huseiernes kanaler
 • Utvikle og drive gode SoMe-planer tuftet på overordnede mål og strategier
 • Være pådriver for at Huseiernes kommunikasjon i sosiale medier posisjonerer oss riktig og at vi øker kjennskap, engasjement og konvertering gjennom engasjerende kommunikasjon
 • Omsette innsikt og analyse til konkrete valg og prioriteringer, og sørge for at vi til enhver tid er oppdatert på SoMe-feltet
 • Være ekspert på kortfattet, effektiv kommunikasjon som bygger merkevare mot nye og eksisterende målgrupper
 • Delta i teamarbeid i avdelingen og det tverrfaglige SoMe-teamet i Huseierne

Vi tilbyr:

 • Faglige utfordringer: Hos oss får du jobbe i en kompetansesterk organisasjon med unike fagmiljøer innen boligfeltet
 • En meningsfull arbeidshverdag: Vi er verdidrevne og jobber for medlemmenes beste, noe som gjør hverdagen lærerik og givende
 • Store utviklingsmuligheter: For å levere på medlemmenes behov, er vi avhengige av at alle holder seg oppdaterte og tar ansvar for egen utvikling
 • Kultur med takhøyde: Vi jobber smidig, vi lærer av feil og feirer suksesser
 • Faglig dyktige kollegaer: Du vil jobbe med hyggelige og kompetente kollegaer som også liker å gjør mye sosialt sammen
 • Sentralt arbeidssted: Våre lokaler ligger midt i Oslo sentrum, moderne og lett tilgjengelige
 • Gode betingelser og fleksibilitet i hverdagen: Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i en trygg organisasjon hvor det er godt å være

Vi tror du vil trives hos oss hvis du motiveres av tverrfaglig, målrettet arbeid, datadrevet utvikling og høy faglighet. Hos oss finner du kollegaer som kan alt om alt fra EU-direktiver, nabokrangler, ekte hussopp, smidig metodikk, herdighetssoner for planter, grønt skifte, kommunale utgifter og bankkonkurranse – for å nevne noe.

Er du klar for å bli en del av vårt team og ta Huseiernes sosiale medier til nye høyder? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi vet at mangfold bidrar til bedre resultater og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Ta gjerne en uforpliktende prat med våre rådgivere i Hodejegerne; Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025, eller Anette M. Vincendeau, tlf.: 975 37 455.

Søknadsfrist: 5. juni 2024. Tiltredelse etter avtale.

Send søknad
Kreativ innholdsprodusent til SoMe
Kreativ innholdsprodusent til SoMe
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025
Anette Myhre Vincendeau

Anette Myhre Vincendeau

Partner og fagansvarlig analyse og research +4797537455
Kreativ innholdsprodusent til SoMe
Kreativ innholdsprodusent til SoMe