Kommunikasjonsansvarlig til spennende og viktig samfunnsoppdrag

Leverandørutviklingsprogrammet (LUP) arbeider med å øke innovasjonseffekten av offentlige anskaffelser, øke hastigheten på omstillingen av Norge og bidra til næringsvekst.

NHO, KS, DFØ, Innovasjon Norge og Forskningsrådet står bak programmet, sammen med et bredt partnerskap av stat, fylkeskommune, kommune og næringsliv. For tiden er ca. 30 offentlige virksomheter partnere og NHO er ansvarlig for programadministrasjonen. Programmet har 12 engasjerte ansatte som dekker hele landet. Les mer på www.innovativeanskaffelser.no.

Send søknad
Vil du være med å bidra til å løse de store samfunnsutfordringer i Norge i årene fremover? Er du kreativ, engasjert og opptatt av god historiefortelling i sosiale medier og på nett? Da kan du være den vi leter etter.

Norge står overfor store samfunnsutfordringer innenfor blant annet bærekraft, grønn omstilling, helse og digitalisering. For å løse disse, er vi avhengig av at de nesten 650 milliardene offentlig sektor kjøper inn for hvert år brukes smartere. LUP jobber for å øke innovasjonseffekten av disse offentlige anskaffelsene og bidra til leverandørutvikling.

Som kommunikasjonsarbeider i LUP vil du få hovedansvaret for intern og ekstern kommunikasjon knyttet til vårt arbeid med innovative offentlige anskaffelser.

Hvem vi ser etter?

Vi tror at du motiveres av stillingens spennende oppgaver, og at du har tro på at innovasjonseffekten av offentlige anskaffelser vil øke med bedre og mer målrettet kommunikasjon. Du kan være i starten av din karriere, men har gjerne 3-5 års arbeidserfaring innenfor kommunikasjon. Som en nøkkelperson i LUP-teamet, har du et ønske om å bidra til at våre vellykkede prosjekter blir synlige, og gjennom dette øker rekrutteringen av nye oppdrag, partnere og alliansepartnere til programmet. Du er nysgjerrig og kreativ og kan effektivt formidle og forenkle komplekse budskap. Du er foroverlent, trives med å jobbe både selvstendig og sammen med andre, og er trolig en praktisk, kreativ og løsningsorientert person som får ting gjort.

Arbeidsoppgaver
 • Utarbeide årlig kommunikasjonsplan
 • Distribusjon og deling av informasjon knyttet til pågående prosjekter på LUP sine nettsider
 • Innholdsproduksjon og distribusjon i form av tekst, bilder og video i SoMe
 • Holde partnere, eiere og samarbeidsallianser av LUP godt orientert og sørge for koordinert kommunikasjon
 • Bilde- og videoredigering, utarbeidelse av grafisk materiell
 • Oppdateringer av tekst og innhold på nett
 • Bidra på ulike kommunikasjonsflater og ha dialog med eksterne byråer
Utdannelse og kvalifikasjoner
 • God samfunnsforståelse og interesse for politikk, offentlige virksomheter og næringsliv
 • Relevant utdanning innen digital markedsføring/kommunikasjon
 • Erfaring med operativt kommunikasjonsarbeid
 • Evne til å formidle komplekse budskap på en enkel og visuell måte
 • Sterk digital kompetanse og god kjennskap til ulike SoMe kanaler
 • Evne til å koordinere mellom ulike interessenter
 • Erfaring fra arbeid med bilde- og videoredigering samt bruk av redigeringsprogrammer
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
Hva kan vi tilby deg?

Du vil jobbe tett med engasjerte kollegaer i hele Norge, og vi kan love deg spennende arbeidsdager i en samfunnsviktig rolle. Vi ønsker at våre medarbeidere skal bidra til å utvikle et profesjonelt, faglig og trivelig arbeidsmiljø. Du vil møte stor variasjon i oppgaver og ha fleksibilitet og mulighet til å forme stillingens innhold.

Stillingen rapporterer til daglig leder for LUP, Ingebjørg Harto.

Programmet finansieres gjennom statsbudsjettet og du ansettes derfor på et to-års engasjement, med mulig forlengelse. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser. LUPs hovedkontor i Oslo holder til i NHO-bygget på Majorstua og du vil få mulighet til å knytte spennende kontakter og bygge nettverk, både på huset og eksternt.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, kontakt våre rekrutteringsrådgivere i Hodejegerne Åsta Braathen: 989 01 025 eller Anette Myhre Vincendeau: 975 37 455. Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad og CV.

Tiltredelse etter avtale. Søknader vil bli vurdert fortløpende, send oss derfor gjerne søknad raskt som mulig og senest innen 27. november.

Nylig ble LUP sin nyeste nettside "Finn løsninger" lansert. Her ser du løsninger som er blitt til gjennom innovative anskaffelser.

- Dette er skikkelig kult og fresht, det er en nettside som er enkel å bruke og for å se hva andre har gjort før! sa næringsminister Jan Christian Vestre under lanseringsfrokosten av siden Finn løsninger.
Send søknad
Anette Myhre Vincendeau

Anette Myhre Vincendeau

Partner og fagansvarlig analyse og research +4797537455
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025
Kommunikasjonsansvarlig til spennende og viktig samfunnsoppdrag