Har du lyst til å jobbe i et av mediebransjens mest spennende selskaper?

Azerion er et hurtigvoksende teknologiselskap innen medie- og underholdningsbransjen som har en stor portefølje av godt etablerte merkevarer i video-, display- og spillannonsering. De leverer annonser, spill, og annet innhold til sine kunder verden over, i et bredt utvalg av apper og andre digitale kanaler. 

Azerion  har de siste årene kjøpt opp over 50 nordiske og europeiske selskaper som gjør at de teller over 1400 ansatte spredt på sine 28 kontorer. I Norden har selskaper som Widespace, Strossle, Sellbranch og Delta Projects alle blitt en del av Azerion. I Norden har dekontorer i Oslo, København, Stockholm og Helsinki. Dette gjør at de kan støtte sine kunder på en lokal og personlig måte. 

De eier innholdet og teknologien slik at de kan garantere sikkerhet og pålitelighet i europeisk målestokk med lokal tilstedeværelse. Azerion ble  børsnotert på Euronext Amsterdam i 2022.

Send søknad

Har du lyst til å jobbe i et av mediebransjens mest spennende selskaper?

Vil du bli en del av et svært spennende internasjonalt selskap med ansatte over hele verden? Azerion søker sulten og kreativ medieselger til rollen som Account Manager.

Azerion leverer annonser, spill og annet innhold til medie- og underholdningsbransjen. De selger blant annet annonseplasseringer i kjente spilltitler som Angry Birds og Habbo Hotel. Nå vokser Azerion, og de søker derfor en ny kollega.

I denne spennende og varierte rollen får du jobbe med med å skape langsiktige relasjoner med en rekke godt etablerte kunder. I samarbeid med kundene, løser du deres behov for digitale, innovative og verdifulle annonseringsmuligheter. Du vil få en bred portefølje av produkter å jobbe med innen video-, display- og spillannonsering.

Millioner av mennesker spiller Azerions spill og ser annonsene deres. Markedet er attraktivt for annonsørene og de har et stort nedslagsfelt. Annonsører når og engasjerer målgruppene sine gjennom Azerion sine kanaler hvor de leverer trygt, pålitelig og verdifullt innhold. Azerion hjelper annonsører med å få kontakt med disse menneskene til rett tid og på en målrettet og meningsfull måte.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

 • Jobbe med Azerions kunder i det norske markedet, og utvikle kundeporteføljen
 • Identifisere behovene til kunder og byråer, og bidra med kreative løsninger for digital annonsering
 • Fremme annonsesalg til store anerkjente internasjonale merkevarer
 • Vedlikeholde nettverk av kunder gjennom blant annet å booke og avholde jevnlige møter
 • Ta ansvar for eget salgsbudsjett og jobbe for å nå egne mål
 • Bidra i teamet med fagkunnskap, og bidra til utvikling og tilstedeværelse i det norske markedet

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner

De formelle kvalifikasjonene er ikke det viktigste for oss, så lenge vi finner rett person for rollen. Likevel er det noen egenskaper og erfaringer som vi tror bør være på plass for at du skal trives som Account Manager:

 • Minst 1-2 års erfaring fra mediesalg til mediebyrå, eller annen relevant erfaring fra mediebyrå
 • God kjennskap til digital markedsføring
 • Kunnskap om det norske og nordiske medielandskapet
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Oppdatert på og interessert i medietrender

Vi tror du vil trives best i rollen hvis du er proaktiv, driftig og salgsorientert. Du synes det er givende å ha mange baller i luften og et høyt tempo i arbeidshverdagen. I tillegg håper vi du har en genuin interesse for det Azerion driver med.

Høres dette ut som deg? I så fall håper vi å høre fra deg!

Du vil bli en del av et svært spennende internasjonalt selskap med ansatte over hele verden. På Azerion sitt kontor midt i Oslo sentrum er de i dag 17 personer. Selskapet er i stor vekst og ansetter jevnlig til teamet. Azerionhar stor takhøyde og fleksibilitet i et uformelt miljø. De mener at jobb og livet skal passe sammen og vet at man leverer bedre om man selv kan forme sin egen arbeidsdag og ta ansvar for de målene man setter.

Aldersmessig er Azerions ansatte fra 28-45 år og 50/50 kvinner/menn i ulike faser av livet. De trives godt sammen både faglig og sosialt, og du vil bli en del av en veldig hyggelig gjeng som gjerne gjør ting utenfor kontoret sammen.

Azerion tilbyr selvsagt konkurransedyktig fastlønn og en meget god bonusordning basert på måloppnåelser. Hos Azerion vet de at mangfold bidrar til bedre resultater, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

For mer informasjon om stillingen, kontakt gjerne våre rådgivere hos Hodejegerne, Åsta Braathen: 989 01 025, eller Elisabeth Lien: 481 33 390.

Søknadsfrist: snarest. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad }
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025
Elisabeth Lien

Elisabeth Lien

Seniorrådgiver +4748133390
Har du lyst til å jobbe i et av mediebransjens mest spennende selskaper?