Fornybar Norge søker innholdsprodusent

Fornybar Norge jobber for fornybare og bærekraftige energiløsninger som bidrar til å kutte klimagassutslipp. Vi er en landsomfattende interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for hele fornybarnæringen, med 400 medlemsbedrifter over hele landet. Bedriftene er produsenter av fornybar energi på land og til havs, nettselskaper, entreprenører, strømsalgselskaper, leverandører og rådgivere. Fornybar Norge er en fusjon av Energi Norge og Norwea fra januar 2023, og er en del av NHO-familien.

Send søknad

Er du en visuelt sterk innholdsprodusent som vet hva som treffer og skaper engasjement? Liker du å være der med kameraet akkurat når det skjer? Er du samfunnsengasjert, synes fornybar energi er spennende, og vil bruke din kompetanse for å skape et mer bærekraftig og fornybart Norge?

Fornybar Norge jobber for at Norge hurtigst mulig blir et nullutslippssamfunn, og søker nå en innholdsprodusent som motiveres av å bidra i dette viktige arbeidet.

Som innholdsprodusent i Fornybar Norge vil få ansvaret for å drifte og utvikle Fornybar Norges eget studio. Du vil få produsere film, grafikk og annet digitalt innhold, og jobbe med å forenkle og visualisere kompliserte budskap til digitale kanaler. Den rette til å fylle rollen trives med å jobbe operativt og være ute i felt. Du liker å møte nye mennesker, og du er ikke redd for å banke på døren til travle folk. Du er utforskende og løsningsorientert, og du vet hva som når frem og engasjerer hos målgruppene.

I Fornybar Norge blir du del av et fremoverlent og kompetent kommunikasjonsteam med fem engasjerte kolleger, og du vil rapportere direkte til kommunikasjonssjef.

Ønsket kompetanse og erfaring:

  • Relevant utdanning innen digitale medier/kommunikasjon
  • Oppdatert fagkompetanse på digital innholdsproduksjon for nett og sosiale medier
  • 2-3 års operativ erfaring med videoproduksjon og redigering, og designverktøy som Illustrator og Photoshop
  • Evne til å formidle komplekse budskap på en enkel og visuell måte, og forståelse for hva som skaper engasjement og økt rekkevidde
  • Selvgående, initiativrik og kreativ – med gjennomføringskraft
  • Gode kommunikasjonsevner og samarbeidsevner
  • Samfunnsengasjert og interessert i energi- og klimapolitikk

I Fornybar Norge får du en variert arbeidsdag i et hyggelig, humørfylt og fagsterkt arbeidsmiljø i Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo. Som del av NHO-familien får du også mulighet til å være med i ulike fagnettverk og sosiale nettverk på huset. Fornybar Norge er en av Norges viktigste organisasjoner innen fornybar energi, og vi har høye ambisjoner både for organisasjonen og våre medarbeidere, med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.  

Vil du vite mer om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere hos Hodejegerne AS, Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025 eller Eva Engeset, tlf.: 469 50 102.

Tiltredelse etter avtale. Vi er nysgjerrige på hva du er stolt av å ha produsert, og ønsker at du deler med oss to-tre relevante arbeidsprøver som del av søknaden din. Søknader vurderes fortløpende, så ikke nøl med å sende inn din søknad.

Send søknad
Eva Engeset

Eva Engeset

Seniorrådgiver +4746950102
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025
Fornybar Norge søker innholdsprodusent