Er du vår nye E-commerce Manager?

Enklere Liv ble etablert i mars 2005 med en visjon om nyttige produkter som gjør hverdagen enklere. Vi har i dag både fysiske butikker og nettbutikk. Vårt sortiment består av varer innen kategoriene helse, hjelpemidler, velvære, massasje, personlig pleie, sko, smarte og nyttige løsninger innen hjem & fritid, kjøkken og teknikk tilbehør produkter.

Vi har samlet et bredt utvalg produkter innen ulike relevante varer og kategorier som kan gjøre din hverdag enklere. Vi samarbeider med de beste leverandører i Norge, Norden og Europa for hele tiden å utvikle vårt sortiment til glede for deg.

Vi tilbyr produkter til alle aldersgrupper for å bidra til ett enklere liv. Vi har mange varer som kun finnes hos oss og du kan finne den gode gaven til deg selv og andre som du ikke finner noe annet sted.

Send søknad
Synes du det er spennende å jobbe med netthandel, brukervennlighet og innhold? Motiveres du av å skape gode kundeopplevelser på nett? Vi søker en nysgjerrig og proaktiv kollega til en nøkkelrolle i Enklere Liv.

Enklere Liv er på jakt etter en initiativrik og selvgående E-commerce Manager som vil spille en viktig rolle i selskapets vekst i årene som kommer. Vi søker en person som kan drifte, utvikle og sikre den gode kundeopplevelsen på enklereliv.no. I denne rollen får du mye ansvar og et bredt spekter av arbeidsoppgaver.

For å trives i rollen er det viktig at du har en genuin interesse for kjøpsreisen på nett, og at du forstår hva som skaper trafikk og konverteringer i nettbutikken. Du har erfaring fra drift av netthandel, gjerne i større skala, og på bakgrunn av egne erfaringer vet du at de beste løsningene baseres på måling, analyse og innsikt.

Som person er du selvgående og initiativrik, og du har et ønske om å utvikle deg og din kompetanse innen netthandel.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver
 • Ansvar for å koordinere drift av nettbutikk, også i et omni-perspektiv
 • Sikre kundereisen, brukervennlighet og innhold i nettbutikken. Sørge for best mulig konvertering
 • Ha overordnet ansvar for at Enklere Livs ulike kanaler leverer trafikk til nettbutikken
 • Budsjettansvar og ansvar for målstyring for nettbutikken
 • Drift og optimalisering av kampanjer
 • Online merchandising
 • Innhold/SEO/SEM
 • Analyse og brukertesting
Stillingen rapporterer til Head of Digital & Customer Experience.

Ønsket bakgrunn og kompetanse
 • Bakgrunn fra drift av netthandel
 • Erfaring med, og interesse for SEO, SEM og hvordan skape trafikk og konvertering
 • Fordel med erfaring fra lojalitetsprogrammer/-konsepter
 • Fordel med erfaring fra analyseverktøy og andre verktøy som er relevante for drift og optimalisering av nettbutikk, slik som for eksempel Google Analytics, Googleshop, Google Search Console, Google Optimize og Tag Manager, eller lignende
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Gjerne relevant høyere utdanning
Hvem er du som person?

For å trives hos Enklere Liv, er det viktig at du er proaktiv og nysgjerrig, og at du synes det er gøy med en arbeidshverdag med til tider høyt tempo. Videre tror vi at du er:
 • Analytisk og strukturert
 • Samarbeidsvillig
 • Resultatorientert og med god gjennomføringsevne
Kjenner du deg igjen i dette, hører vi gjerne fra deg.

Hva kan vi tilby?

Enklere Liv sitt arbeidsmiljø preges av entusiasme, energi og stå-på-vilje. Vi er et lite team som holder til i freshe lokaler på Lysaker, hvor vi deler kontorer med Gullfunn AS.

Vi kan tilby deg et faglig sterkt miljø hvor vi er opptatt av trivsel på arbeidsplassen. Hos oss er det høyt under taket!

Det er viktig for oss at du skal kunne vokse i rollen som E-commerce Manager, og hos oss er det gode utviklingsmuligheter. Vi vil hjelpe deg med å nå de målene du ønsker.

Du vil også være del av et større miljø sammen med andre med tilsvarende roller i andre selskaper i Jotunfjell Partners, for eksempel Gullfunn, VITA, Elitefoto og ARG.

Vi vet at mangfold bidrar til bedre resultater og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Søknadsfrist 18.12.2022. For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne våre rådgiver hos Hodejegerne, Elisabeth Lien, tlf. 481 33 390, [email protected].

Send søknad
Elisabeth Lien

Elisabeth Lien

Seniorrådgiver +4748133390