Den Norske Opera & Ballett søker økonomidirektør

Den Norske Opera & Ballett (DNO&B) er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon. Et vanlig år er det over 300 forestillinger og konserter i Operaen, med ca. 370 000 besøkende, inkludert formidling. DNO&B er en mangfoldig arbeidsplass med vel 630 ansatte fra 40 nasjoner fordelt på 40 ulike yrkesgrupper.

Send søknad
Er du en erfaren leder med interesse for kultur, mennesker, tall og systemer?

Er du en leder som er opptatt av utvikling og resultater? Har du solid kompetanse i økonomistyring? Har du interesse for kunst og kultur? Den Norske Opera & Ballett ser etter en handlekraftig leder til rollen som økonomidirektør.

Den Norske Opera & Ballett ser etter en økonomidirektør som skal ha det overordnede ansvaret for økonomisk styring i DNO&B. Økonomidirektøren leder en avdeling med stor bredde av ansvarsområder, herunder blant annet:
  • Økonomisk styring
  • Digitalisering, utvikling og IKT
  • Innkjøp og anskaffelser
  • Drift og sikkerhet
  • Compliance
Som økonomidirektør vil du være prosessdriver for budsjettprosessen og rapporteringen til styret og eierdepartement. Du vil lede en avdeling med tre mellomledere og rapportere til administrerende direktør i DNO&B, Geir Bergkastet.

Vi tror du lykkes best i denne rollen, om du har følgende kompetanse og erfaringer:
  • Solid kompetanse i økonomistyring og gjerne erfaring fra tilsvarende stilling
  • Erfaring fra planlegging, styring og oppfølging av prosjektbasert virksomhet
  • Kunnskap om virksomheter som har offentlig eierskap eller mottar offentlige tilskudd
  • Erfaring fra og interesse for digitalisering og utvikling
Ønskede personlige egenskaper:

Vi ser etter en leder med svært gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du er samtidig grundig, analytisk og strukturert, og med stor arbeidskapasitet. Du er resultatorientert og opptatt av utvikling, og det vil være en stor fordel om du har interesse for kunst og kultur.

Den Norske Opera & Ballett ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold og inkludering, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til våre rådgivere hos Hodejegerne, Åsta Braathen, tlf.: 98 90 10 25 eller Anette Myhre Vincendeau, tlf.: 975 37 455.

Tiltredelse etter avtale. Søknadsfrist 4. oktober 2022.
Send søknad
Anette Myhre Vincendeau

Anette Myhre Vincendeau

Seniorrådgiver +4797537455
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025