CRUX søker leder for kommunikasjon og samfunnskontakt til nyopprettet stilling

Utgått

CRUX er en landsomfattende, diakonal og ideell stiftelse som tilbyr tjenester innen helse- og sosialfeltet i Norge. CRUX ønsker å stå opp for mennesker i sårbare og utfordrende livssituasjoner, og bidra til økt trygghet og livskvalitet. Virksomheten driver non-profit, og eventuelle overskudd føres tilbake til virksomhetens formål. CRUX ble stiftet i 1987, har over 600 ansatte og 170 frivillige medarbeidere.

Send søknad

Er du en erfaren kommunikator som ønsker nye utfordringer med mening?

CRUX skal nå bygge opp og utvikle sitt arbeid som samfunnsaktør på helse- og sosialfeltet, og ser etter en erfaren og kompetent leder for dette arbeidet. Liker du nybrottsarbeid, lar du deg utfordre - søk da vel.


Stiftelsen CRUX jobber med et bredt spekter av tjenester på helse- og sosialfeltet, herunder spesialisert institusjonsdrift og oppfølgings- eller polikliniske tjenester innen rus, psykisk helse, og barnevern, samt en rekke oppfølgingstiltak i samarbeid med ulike kommuner. Vi ønsker nå å utvikle organisasjonen slik at vi, i tillegg til dette, også er en samfunnsaktør som setter dagsorden og gir stemme til viktige saker på våre tjenesteområder, og for dem vi er til for.

CRUX søker derfor deg som kan lede dette spennende arbeidet med å bygge opp strukturer og aktivitet innen kommunikasjons- og samfunnskontakt i organisasjonen. Det omfatter utvikling av alt fra politisk påvirkningsarbeid, mediekontakt, og profileringsarbeid til internkommunikasjon og etablering av lokale møteplasser. Som leder for kommunikasjon og samfunnskontakt får du ansvar for å etablere og iverksette strategier og planer i tråd med CRUX overordnete mål, og selv være operativ og tett på oppgaver innen kommunikasjon og samfunnskontakt. Du vil også ha personalansvar for en kommunikasjonsrådgiver.

Leder kommunikasjon og samfunnskontakt rapporterer til generalsekretær og er en del av ledergruppen.

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring

  • Høyere relevant utdanning

  • Solid fagkompetanse og dokumentert erfaring innen kommunikasjon og samfunnskontakt

  • Erfaring med kommunikasjonsarbeid både på strategisk og operativt nivå

  • Sterk samfunnsinteresse og god forståelse for politiske prosesser

  • Erfaring fra myndighetskontakt og påvirkningsarbeid

  • Gjerne innsikt i, og erfaring fra, ideell sektor og helse- og sosialfeltet

  • Konseptuelt sterk, idérik, utviklingsorientert og med gjennomføringsevne

  • Gode samarbeidsevner

  • Svært god muntlig og skriftlig formuleringsevne

CRUX tilbyr en faglig utviklende rolle i en organisasjon som er i en spennende vekst- og utviklingsfase. CRUX driver ut fra et tydelig verdigrunnlag, kunnskapsbasert praksis og arbeidsformer preget av kvalitet og læring. Som ideell stiftelse har CRUX bred kontaktflate, og samarbeider både med andre organisasjoner og private og offentlige aktører. CRUX har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, og virksomheter, ansatte og frivillige over hele landet.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vil du vite mer om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere hos Hodejegerne AS, Åsta Braathen: 989 01 025 eller Eva Engeset: 469 50 102. Tiltredelse etter avtale. Søknader vurderes fortløpende, søk gjerne i god tid før fristen 6. mars.

Send søknad
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025
Eva Engeset

Eva Engeset

Seniorrådgiver +4746950102