Blå Kors søker rekrutteringsansvarlig faste givere

Utgått

I Blå Kors jobber vi med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge, samt behandling, oppfølging etter behandling og inkludering. Rus er en av våre største samfunnsutfordringer og Blå Kors har i over hundre år gjort en viktig innsats for å hjelpe personer som er direkte eller indirekte rammet.

Blå Kors er en ideell aktør og eier og driver 62 virksomheter fordelt over store deler av Norge. Med nærmere 1700 dyktige medarbeidere, 2000 engasjerte frivillige og 1700 aktive medlemmer når vi langt ut. På hovedkontoret er vi ca. 60 personer og markeds- og kommunikasjonsavdelingen består av 14 personer. Vi er opptatt av å videreutvikle samfunnsoppdraget vårt på stadig nye måter.

Send søknad

Liker du å bygge opp konsepter fra bunnen? Motiveres du av muligheten til å gjøre en forskjell? Vil du bruke dine relasjonelle evner og kommersielle teft i Blå Kors’ viktige arbeid?

Blå Kors styrker giversatsingen, og søker nå rekrutteringsansvarlig for faste givere til en nyopprettet stilling. Til grunn for satsingen ligger Blå Kors’ ferske fundraisingstrategi for 2023-2028, og du vil i denne stillingen få en nøkkelrolle i det spennende arbeidet med å bygge opp og utvikle Blå Kors’ giverarbeid.

Til rollen ser vi etter deg som jobber strategisk, er initiativrik og god på nytenkning og utprøving. Du evner å omsette strategi til planer, og sette planene ut i livet. Du er salgsfokusert og resultatorientert, og liker å nå definerte mål. Du evner å manøvrere i møte med et dynamisk rekrutteringsmiljø, og du er en kommunikativt sterk relasjonsbygger, som motiverer og skaper tillit.

I denne rollen er nettverket og kontaktflaten stor. Det gjelder både internt på tvers i Blå Kors, og eksternt i møte med aktører som jobber med giverrekruttering og innsamling. Du blir en del av teamet i markeds- og kommunikasjonsavdelingen, og vil også samarbeide tett med de andre kollegene i Blå Kors for øvrig. Rekrutteringsansvarlig rapporterer til kommersiell leder.

Ansvarsområder og oppgaver:

 • Bygge opp, lede og utvikle Blå Kors’ arbeid for rekruttering av faste og sporadiske givere.
 • Identifisere nye rekrutteringsaktiviteter, utvikle rekrutteringsplaner og iverksette rekrutteringskampanjer for faste givere.
 • Teste ut nye kanaler, og overvåke, analysere og rapportere rekrutteringsresultater.
 • Samarbeide med byråer knyttet til fastgiverrekruttering og innsamlingsarbeid.
 • Hovedansvar for rekruttering, opplæring og oppfølging av prosjektansatte.
 • Utvikle relevant rekrutteringsmateriell til prosjektansatte.
 • Være en god ambassadør for Blå Kors sitt verdisyn.

Ønsket kompetanse og erfaring:

 • Bachelor i markedsføring, kommunikasjon, HR eller tilsvarende.
 • Erfaring fra giverrekruttering eller salg, gjerne med konkrete resultater å vise til.
 • Kunnskap om fundraising og kampanjearbeid er en fordel.
 • Kjennskap til ideell og frivillig sektor er en fordel.

Blå Kors kan tilby en spennende stilling for deg som er sulten på nye utfordringer og ønsker faglig utvikling. På Blå Kors’ kontorer i Oslo sentrum blir du del av et engasjert fundraisingteam i avdeling marked og kommunikasjon. Kollegene samarbeider tett, setter nye ideer og tanker høyt, og evner å iverksette initiativer raskt. Avdeling marked og kommunikasjon jobber bredt med kommunikasjon, kampanjer, fundraising, forebygging og politikk – og har mange spennende oppgaver og prosjekter på gang fremover.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.  

Vil du vite mer om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere hos Hodejegerne AS, Eva Engeset, tlf.: 469 50 102 eller Åshild Mathiesen, tlf.: 930 27 788.

Tiltredelse etter avtale. Søknadsfrist: Snarest. Søknader vurderes fortløpende.

Send søknad
Blå Kors søker rekrutteringsansvarlig faste givere
Eva Engeset

Eva Engeset

Seniorrådgiver +4746950102
Åshild Mathisen

Åshild Mathisen

Partner +4793027788
Blå Kors søker rekrutteringsansvarlig faste givere