Account Manager

CAPA Kinoreklame AS er Norges eldste og mest kompetente hus innen kinoreklame. Vi har hovedkontor i Oslo og lokale salgsavdelinger i Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi brenner for mediet vårt, og jobber stadig med utvikling av nye produkter som kan knyttes til kinoopplevelsen. Vi leverer kreative løsninger til våre kunder, basert på dokumentert innsikt og ekte engasjement. Vi er ikke redd for å utfordre eller bli utfordret av våre annonsører. Vi lever for å knytte merkevare og forbruker sammen innenfor vår magiske verden av film og kino.

Send søknad

Bli en del av teamet som ELSKER kinomagien!

Har du sett oss før, mange ganger? Vi er selskapet med det store øyet som stirrer på deg på kinoen, rett før filmen starter? Dette mediet som bokstavelig talt ALLE beundrer, fra filmfans til annonsørene? Den perfekte arenaen for oppslukende opplevelser, for høy påvirkning og oppmerksomhet? Det er oss.

Nå kan du få muligheten til å være en del av kinomagiens verden, som vår splitter nye Account Manager.

Vi er et lite selskap med store ambisjoner, et team av svært entusiastiske kinofans med lidenskap for mediet vårt, kreativt arbeid og langsiktige kundeforhold.

OK, LA OSS SNAKKE STILLINGSBESKRIVELSE

Som Account Manager vil du hjelpe til med å selge reklameplass på det store lerretet, på kinoens digitale flater og eventer. Du vil bygge relasjoner med direktekunder lokalt i Østlandet, med hovedfokus i Sandvika og Lillestrøm. Du vil alltid være på utkikk etter nye prospekter som ennå ikke har oppdaget magien av kinoreklame, og videreutvikle kundeportefølje som du opparbeider deg over tid. Du vil jobbe i et dedikert lokalt team, omgitt av lagspillere og hyggelige mennesker.

KVALIFIKASJONER

SÅ DET ER JOBBEN, LA OSS SNAKKE OM PROFIL.

  • Det ville vært fint om du har relevant erfaring innen mediesalg, men det er ikke et krav.
  • Du trigges av å jobbe mot salgsmål, og synes det er spennende å sikre nye kunder.
  • Du er entusiastisk, hyggelig, motivert, proaktiv og liker å jobbe i et høyt tempo med mange baller i luften.
  • Planlegge av egen arbeidsuke, fylle opp kalenderen med møter, god oppfølging og kontroll på frister er din greie.
  • Du elsker å jobbe i team, men kan likevel fungere bra alene.
  • For deg handler det om løsninger, aldri problemer.
  • Høyere utdannelse? Dette er en fordel, men ikke et krav.

Stillingen innebærer reisevirksomhet i østlandsområdet, og det er derfor et krav at du har førerkort og disponerer egen bil.

FORDELER

HVA KAN VI TILBY?
En spennende og utfordrende hverdag med varierte arbeidsoppgaver i Norges ledende kinoreklame-selskap. Som ansatt hos oss blir du en del av en kreativ og fagsterk gjeng som har det gøy på jobb. Det er høyt under taket, hektisk, og veldig lærerikt! Dette er en spennende rolle for deg som ønsker nye utfordringer og faglig utvikling. Vi holder til i hyggelige lokaler med egen kantine og kinosal sentralt i Oslo, og vi tilbyr konkurransedyktig lønn med provisjonsordning.

Stillingen rapporterer til salgssjef for Østlandet.

Vi vet at mangfold bidrar til bedre resultater og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Ta gjerne en uforpliktende prat med våre rådgivere i Hodejegerne; Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025, eller Anette M. Vincendeau, tlf.: 975 37 455.

Søknadsfrist snarest, søknader vurderes fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Send søknad
Account Manager
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025
Anette Myhre Vincendeau

Anette Myhre Vincendeau

Partner og fagansvarlig analyse og research +4797537455
Account Manager