|

Alexander Ramberg leder etablering av Themo i Norge

Alexander Ramberg er hentet inn for å lede etableringen av det finske selskapet Themo i Norge. Ramberg har erfaring blant annet som CEO i MyRent og CEO/gründer i Dataskolen.

Etter å ha opplevd stor vekst på det finske markedet etablerer nå Themo seg i Norge. Det finsk-estiske selskapet leverer teknologi som optimaliserer strømforbruket ved hjelp av AI-baserte termostater. I løpet av kort tid er Alexander Ramberg allerede kommet godt i gang med norgesetableringen:

«På under to måneder har vi allerede etablert dialog med flere store aktører, spesielt innen hotell og studentboliger, som sier at de lenge har vært på jakt etter akkurat en slik løsning Themo tilbyr. Flere piloter er under igangsettelse, og vi ser en betydelig etterspørsel i det norske markedet for denne tjenesten. Det er ingen hemmelighet at Norge ligger på europatoppen i bruk av elektriske oppvarmingskilder, og med en økende strømpris og et sterkt fokus på energieffektivisering av eiendom er vi godt posisjonert til å hjelpe våre norske kunder med å redusere sine kostnader og utslipp».

Les hele saken her

Hodejegerne gratulerer Alexander Ramberg og takker Themo for et godt samarbeid!

Lignende saker fra Hodejegerne