VITA søker tre nye medarbeidere

VITA søker tre nye medarbeidere

VITA styrker sitt team og søker etter en Brand Manager, kategoriansvarlig og en kategorikoordinator. Vil du jobbe for at VITA til enhver tid har de beste kampanjene, de beste produktene og et spennende sortiment?

VITA er en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære, og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge. Den første VITA-butikken ble åpnet i Oslo i 1981. VITA har et sterkt kundefokus og ønsker å tilby kunden en total omnikanal-løsning, der kombinasjonen av personlig kompetanse i butikk og en sømløs digital handleopplevelse gjør at kunden velger VITA. Ved VITA sitt kjedekontor på Helsfyr i Oslo jobber det ca. 40 engasjerte medarbeidere som brenner for å videreutvikle VITA. 

Brand Manager

VITA søker tre nye medarbeidere

Vil du ta over ansvaret for VITAs største merke, Korres, og drive suksessen for brandet videre? VITA søker en Brand Manager som kan drifte porteføljen og utvikle merkevaren.
Les mer om stillingen

KategoriansvarligVITA søker tre nye medarbeidere

Er du kommersielt anlagt og brenner for kategori- og sortimentsutvikling innen skjønnhet og velvære? Vi er på jakt etter en kategoriansvarlig som vil være ansvarlig for utvikling av sortiment og kategorier i VITA. Kategoriansvarlig vil være VITA sin hovedkontakt mot produktleverandører for sine kategorier.
Les mer om stillingen

KategorikoordinatorVITA søker tre nye medarbeidere

Vil du jobbe for at VITA til enhver tid har de beste kampanjene og et spennende sortiment?
Vi søker etter en effektiv, strukturert, serviceorientert og engasjert person til vår kategoriavdeling. Stillingen inngår i vårt kategoriteam og rapporterer til kategori- og kampanjeansvarlig.
Les mer om stillingen