Trygt og ryddig for både søker og arbeidsgiver

Vi gratulerer Thor Steinhovden som ny Senior kommunikasjonsrådgiver ved NHO Reiseliv.
Etter en spennende rekrutteringsprosess med mange gode søkere, var det Thor som ble tilbudt stillingen.

– Jeg ser frem til å bli en del av et dyktig fagmiljø som jobber med problemstillinger som påvirker hverdagen til folk i reiselivsbransjen over hele landet, forklarer Thor.
– Det å bistå en bransje som bidrar til sysselsetting av unge blir gøy, og det er spesielt interessant å jobbe med reiseliv i en tid der det er så mye fokus på bærekraftig omstilling.

Steinhovden var med i en rekrutteringsprosess som Hodejegerne gjennomførte for NHO Reiseliv. Gjennom flere runder deltok han både på intervjuer og tester, og i tillegg leverte han en case-oppgave.

– Jeg opplevde rekrutteringsprosessen til denne jobben som veldig ryddig og trygg sier Steinhovden, som ikke er i tvil om at en trygg og grundig prosess har mye å si for både søker og arbeidsgivers opplevelse av rekrutteringen.

– Jeg ble godt informert om prosessen, og fikk veldig god oppfølging underveis. Det gjorde at jeg følte at dette var en god beslutning for min egen karrierevei, men jeg ble også trygg på at min nye arbeidsgiver var trygge i sitt valg, sier Thor. Da var det lett å ta valget om å si ja til en ny jobb!

Hodejegerne gratulerer både Thor Steinhovden og NHO Reiseliv!

Lignende saker fra Hodejegerne