Tjenester

Vår systematiske arbeidsmetodikk og brede kompetanse, sikrer god kvalitet i rekruttering, tester og rådgivning.

Våre tjenester

Hodejegerne tilbyr en rekke tjenester til både bedrifter og privatpersoner. Alle våre tjenester tilbys selvsagt også digitalt, slik at du kan motta vår bistand uansett om du befinner deg på kontoret eller hjemme i din egen stue.

Å finne den best egnede leder eller medarbeider er en krevende og spennende utfordring. Vi hjelper kunden både med søk etter kandidater, annonsering på nett og papir, og utvelgelse av relevante kandidater. Det er oppdragsgiver som best kjenner bedriftens behov. Vår kompetanse er å sikre at rekrutteringsprosessen oppleves som profesjonell av både kunder og kandidater.

Vi er opptatt av å bistå kunden med å utarbeide en stillingsbeskrivelse, basert på en analyse over kundens nåværende og fremtidige behov. Arbeidet med å utvikle en slik stillingsbeskrivelse, er en god måte å avklare forventninger til den nyansatte. Beskrivelsen skal fungere som et relevant og sentralt verktøy i den endelige utvelgelsen av den beste kandidaten.

I en søkeprosess der kandidaten ikke selv aktivt har søkt en stilling, legger vi stor vekt på å være en konstruktiv diskusjonspartner for kandidaten – for å skape den nødvendige tillit og motivasjon.

I utvelgelse av kandidater ser vi etter de som viser engasjement, god evne til samspill og gode lederegenskaper. Vi bruker varierte metoder for å sikre at det er den beste kandidaten som får tilbud om jobb.


Er du jobbsøker?

Da anbefaler vi deg å registrere deg i vårt system her.