– Stol på at du har noe å bidra med

– I slike prosesser er det viktig å ha tillit til sin egen fagkompetanse og stole på at man har noe å bidra med. Da er det også lettere å få vist frem hvem man er både faglig og personlig.

Faglig bekreftelse og trygghet
I samarbeid med Hodejegerne gjennomførte ZERO en grundig rekrutteringsprosess for å finne rett person for stillingen, og Hege Kristin var en av mange sterke kandidater. Hun mener at rammene rundt prosessen har gjort det hele til en trygg opplevelse.

– Både ZERO og Hodejegerne klarte å skape veldig trygge og åpne rammer rundt denne prosessen og det bidro til å gjøre det hele til en god opplevelse. Rekrutteringsprosessen har bidratt til å gi meg faglig bekreftelse og trygghet som jeg helt klart vil ta med meg videre.

Klimasaken er vår tids viktigste sak
Hege Kristin forklarer at klimasaken er viktig for henne, og hun sier blant annet at hun liker ZEROs
konstruktive tilnærming til saken. Ulvin har jobbet mye med klimakommunikasjon, og ble derfor veldig glad da det dukket opp en mulighet i ZERO.
– Klimasaken er vår tids viktigste sak, og noe som engasjerer meg sterkt både personlig og faglig.

Siden 2014 har Ulvin jobbet som leder for presseteamet og som konstituert kommunikasjonssjef i Kirkens Nødhjelp. Tidligere har hun vært kommuniksjonsrådgiver i Forbrukerombudet og journalist i blant annet NA24, Nettavisen og Adresseavisen.

Hodejegerne takker Zero for en fin rekrutteringsprosess og gratulerer Hege Kristin Ulvin med ny jobb. Ulvin er uten tvil klar for nye utfordringer hos Zero:
– Jeg gleder meg enormt til å bli med på dette kunnskapsrike og engasjerte laget!

Les mer:

Lignende saker fra Hodejegerne