Motiveres du av å sikre politisk gjennomslag?

NHO Viken Oslo er den største av NHOs ti regionkontorer. Regionen har nesten 10 000 medlemsbedrifter som til sammen representerer 222 000 årsverk, og dekker et stort geografisk område med kontorer i Drammen, Moss og Oslo.

Ved politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet for sine medlemsbedrifter. Regionkontorets hovedoppgave er å sikre gjennomslag for NHOs politikk, drive opinionspåvirkning og sørge for flere og mer fornøyde medlemmer.

Send søknad
Er du opptatt av samfunnsutviklingen og ønsker å skape gode rammebetingelser for våre medlemmer i Buskerud? Som politisk rådgiver for NHO Viken Oslo vil du ha utstrakt kontakt med bedriftene, våre medlemmer, samt politikere og andre beslutningstakere på kommunalt og regionalt nivå.

NHO Viken Oslo har store vekstambisjoner, og søker nå en fremoverlent politisk rådgiver til politikkteamet i regionen. Sammen med ti engasjerte kollegaer vil du være med på å legge til rette for at NHOs medlemsbedrifter har rammevilkår som gir grunnlag for sysselsetting og vekst i regionen. Du blir del av et team med sterk politisk kompetanse og stor stå på-vilje, som jobber langsiktig for viktige politiske gjennomslag. Du vil jobbe tett på næringslivet i regionen, og få et bredt og sterkt nettverk blant bedriftsledere i hele Viken og Oslo, samtidig som du får ta del i faglig samarbeid på tvers av NHO-felleskapet.

Stillingen vil rapportere til regiondirektør NHO Viken Oslo og inngå i et tverrfaglig miljø på NHOs regionskontor. Arbeidssted vil være hovedsakelig være Drammen, med noe reising i Viken og Oslo må påregnes.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder
  • Politisk rådgivning, herunder følge politisk viktige saker, utarbeide strategier og handlingsplaner som sikrer politisk gjennomslag, samt utvikle og planlegge politiske møtearenaer og aktiviteter
  • Tett dialog med bedriftsledere, og fremme næringslivets interesser i Viken og Oslo
  • Utvikle møteplasser for politikere og næringsliv
  • Bidra til markedsføring og medlemsrekruttering sammen med resten av teamet i regionen
Ønskede kvalifikasjoner
  • Høyere utdanning fra universitet/høyskole
  • Relevant arbeidserfaring og god kjennskap til politiske prosesser og politisk påvirkningsarbeid
  • Bredt nettverk i næringslivet og/eller det politiske miljøet i Buskerud
  • Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
Ønskede egenskaper

Sterk interesse for samfunnsspørsmål, og interesse for bedriftenes rolle i samfunnsutviklingen

Offensiv, fremoverlent og selvstendig

Glad i å samarbeide

Strukturert og målrettet, med stor gjennomføringskraft

Evne til å sette seg raskt inn i komplekse temaer, og samtidig beholde overblikket

Fleksibel og løsningsorientert, med ønske om å bidra der det trengs

NHO Viken Oslo tilbyr

Som politisk rådgiver i NHO får du mulighet til å gjøre en forskjell, være med på å forme fremtiden og styrke næringslivet. På politikkteamet ved regionkontoret blir du del av et sterkt fagmiljø og et sammensveiset og svært motivert team. Du får stort ansvar og store muligheter til faglig utvikling. Du får mulighet til å bygge et kraftfullt nettverk blant beslutningstakere i regionen – ikke minst gjennom reising og bedriftsbesøk på kryss og tvers i den spennende regionen.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.   

Spørsmål om stillingen kan rettes til våre rekrutteringsrådgivere hos Hodejegerne AS, Eva Engeset: 469 50 102 eller Åsta Braathen: 989 01 025. Tiltredelse etter avtale. Søknader vil bli vurdert fortløpende. Søknadsfrist snarest.
Send søknad }
Eva Engeset

Eva Engeset

Rådgiver +4746950102
Åsta Braathen

Åsta Braathen

Partner / daglig leder +4798901025