Steinar Larsen blir ny Olavsfest-direktør
|

Steinar Larsen blir ny Olavsfest-direktør

Stiftelsen Olavsfestdagene i Trondheim har ansatt Steinar Larsen som direktør. – Interessen for stillingen har vært overveldende, sier styreleder for stiftelsen, Arild Kalkvik. 

– Vi kan slå fast at festivalens posisjon er sterk når vi ser på hvilke kandidater vi har hatt å velge mellom, legger han til. For med 15 høyt kvalifiserte søkere hadde styret mange gode kandidater til stillingen, skriver Olavsfest på sin nettside 30. januar. 

Rekrutterte direktøren med bistand fra Hodejegerne 

Hodejegerne ved daglig leder Åsta Braathen bisto Olavsfest i rekrutteringen av ny direktør. Braathen er glad for å ha fått muligheten til å jobbe med det mange betegner som Norges viktigste festival. 

– Det var svært mange gode kandidater, og det gjorde prosessen ekstra spennende. Jeg er trygg på at Steinar Larsen var det riktige valget for Olavsfest, og at han kommer til å gjøre en strålende jobb i årene som kommer. 

Larsen er godt kjent med festivalen gjennom lang tid som daglig leder for Trondheimsolistene, og de siste årene har han også sittet som styremedlem i stiftelsen. Han er utdannet innen jus, ledelse og samfunnsfag, og har yrkesbakgrunn fra finans og musikk. De siste 15 årene har han vært daglig leder for Trondheimsolistene. Larsen er 53 år og er opprinnelig fra Surnadal, men har bodd i Trondheim siden 1989, skriver Olavsfest i meldingen. 

– Vi er imponert over det arbeidet Steinar har gjort med Trondheimsolistene, og sammen ser vi nå frem til å rette blikket mot nasjonaljubileet i 2030. Hans erfaring som leder og nettverksbygger vil ha stor verdi for festivalen, sier Arild Kalvik.

Hodejegerne gratulerer Steinar Larsen, og takker Olavsfest for samarbeidet.

(Foto: Olavsfest) 

Les hele saken på Olavsfest sine nettsider 

Lignende saker fra Hodejegerne