SJ Norge tar over syv togstrekninger
|

SJ Norge tar over syv togstrekninger

SJ Norge vant anbudsrunden om «Trafikkpakke Nord», og selskapet skal nå drive togtrafikken på Dovrebanen, Rørosbanen, Raumabanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen, Meråkerbanen og Saltenpendelen. Nå har selskapet bygget seg opp i Norge, og Hodejegerne har hatt bistått i rekrutteringsprosessene.

– Det er to år med arbeid som endelig har kommet i havn, og vi kan se konkrete resultater av det vi har jobbet med, sier Nesteby til NRK.

Bygget opp SJ Norge fra grunnen

SJ Norge er et datterselskap av det statlige svenske selskapet SJ. Det siste året har de bygget opp en helt ny organisasjon og merkevare i Norge, inkludert en kommersiell avdeling med Nesteby i spissen. Dette har de gjort i samarbeid med Hodejegerne, og avdelingen teller nå totalt syv ansatte:

• Produktansvarlig Cecilie Gilhuus Jørve
• Revenue Manager Geir Samnøy
• Salgsansvarlig Heidi Nybrenna
• Salgskoordinator Kirsten Karstoft Jeppesen
• Kundeserviceansvarlig Kristin Aarre
• Digitalansvarlig Georg Kjøll
• Kommersiell direktør Lena Angela Nesteby


Store fordeler ved å rekruttere samlet

Direktør for den kommersielle avdelingen i SJ, Lena Angela Nesteby, er godt fornøyd med rekrutteringsprosessen, og ikke minst med sluttresultatet: seks nye, flotte kolleger.
– Det å skulle ansette en hel avdeling krever mye tid og innsats, og samarbeidet med Hodejegerne har fungert veldig bra, sier hun.
– Menneskene som skal jobbe sammen her, må passe sammen både faglig og som personer. Dermed var det viktig at vi ved hver ansettelse hadde helheten i bakhodet. Vi er veldig fornøyd med den dyktige gjengen vi har klart å samle, sier Nesteby.

Partner og daglig leder hos Hodejegerne Åsta Braathen er svært fornøyd med både prosess og sluttresultat.

– For oss i Hodejegerne har det vært veldig spennende å få være med på å sette sammen et helt team, sier hun.

Hodejegerne takker SJ Norge for godt samarbeid, og gratulerer alle nyansatte.


Gruppebilde, fra venstre: kommersiell direktør Lena Nesteby, produktansvarlig Cecilie Gilhuus Jørve, Revenue Manager Geir Samnøy, salgsansvarlig Heidi Nybrenna, salgskoordinator Kirsten Karstoft Jeppesen, kundeserviceansvarlig Kristin Aarre, digitalansvarlig Georg Kjøll.

Lignende saker fra Hodejegerne