- Særdeles lærerikt å være i en søkeprosess
|

– Særdeles lærerikt å være i en søkeprosess

Irene Mårdalen er ny ansvarlig redaktør i Fysioterapeuten. Hun har tidligere jobbet selvstendig i sitt eget selskap, Charlie Media, men i starten av mars blir hun en del av Fysioterapeutforbundets fagtidsskrift.

Mårdalen forklarer at hun har lært mye de siste månedene, fra innsendelse av søknad og fram til arbeidskontrakten ble signert.
– Det er særdeles lærerikt å være i en søkeprosess, spesielt når du er blant dem som kommer til intervju.

Gleder seg til å starte i ny jobb
Irene er fornøyd med hvordan hun ble ivaretatt under prosessen.
– Én av tingene jeg ble positivt forundret over, var Hodejegernes evne til å ivareta så vel mine behov som oppdragsgiverens, sier hun.

– I forkant av intervjuene fikk jeg god informasjon om hva som skulle skje, hva jeg burde forberede og hvem jeg skulle møte fra Norsk Fysioterapeutforbund. Underveis i intervjuene la Hodejegernes rådgivere godt til rette for at jeg skulle lykkes, med gode oppfølgingsspørsmål om både meg og innholdet jeg presenterte, forteller hun.

– I mitt tilfelle bidro Hodejegerne – sammen med forbundet – til at jeg gleder meg enormt til å starte. Og det til tross for at jeg går fra mitt eget selskap, som jeg har bygget opp og jobbet i 13 år. Heldigvis er det kloke hoder som overtar der også.

– Det sto Irene Mårdalen på jobben, tror jeg
Mårdalen sier hun søkte jobben som ansvarlig redaktør i Fysioterapeuten fordi hun syns den virket skreddersydd for henne.
– I hele min journalistiske karriere – både som ansatt og selvstendig næringsdrivende – har jeg kombinert journalistikk med trening og helse. Jeg har skrevet utallige artikler om trening og helse, og har også jobbet som personlig trener og samarbeidet med flere fysioterapeuter, forklarer hun.

– Dette var en jobb jeg måtte søke på. Det sto Irene Mårdalen på den, tror jeg, avslutter hun.

Vi gratulerer Irene Mårdalen og Fysioterapeuten!

Lignende saker fra Hodejegerne