Søknadsfrist: 31.08.2019

Hele Nord-Norges teatersjefstilling er ledig. Stillingen er et åremål på 5 år med mulighet for forlengelse. Vi er på jakt etter en teatersjef med ambisjoner om å skape store teateropplevelser på høyeste nivå for et bredt publikum i landsdelen.

Teatersjefen må ha et tydelig kunstnerisk ståsted, være en samlende og inkluderende leder, ha gode kommunikasjonsferdigheter og være en tydelig og god ambassadør for teateret.

Hålogaland teater skal være et kraftsenter i landsdelen gjennom å engasjere publikum og offentligheten i viktige spørsmål og temaer.

Teatersjefen må bo i Tromsø eller omegn. Teatersjefen rapporterer til teaterets styre.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Linda Beate Randal, tlf 91830833 eller rekrutteringsrådgiver i Hodejegerne, Gro Møllerstad, tlf 915 59 752. Kandidater kan være konfidensielle, også for oppdragsgiver, inntil annet er avtalt.

Til søknad

Teatersjef

Hålogaland Teater er teatret for Troms og Finnmark og har i dag en stab fordelt på omlag 70 årsverk. Teatret holder til i Tromsø i stilrene omgivelser – med havet som nærmeste nabo – og byr på inspirerende arbeidsforhold for det administrative, kunstneriske og tekniske personalet.

Til søknad
  • Linda Beate Randal

    Styreleder, Hålogaland Teater
  • Gro Møllerstad

    Styreleder/Partner