Søknadsfrist: 15.04.2021
Bokhandlerforeningen søker en offensiv direktør som skal lede bransjeforeningen i en tid med store endringer. Foreningen har 475 medlemmer, og i alt jobber det nærmere 2000 fagpersoner i bokhandlere over hele landet. Direktøren leder en liten, effektiv administrasjon og rapporterer til styret.

Vår nye direktør bør ha noe kjennskap til bokbransjen og ambisjoner om å delta i det offentlige ordskiftet og arbeide målrettet med rammevilkårene.

Vi ønsker oss en engasjert og dyktig leder som har forhandlingserfaring og et godt kulturpolitisk nettverk. Dette er dessuten en stilling som krever svært gode formidlingsferdigheter og et strategisk hode som interesserer seg for både kultur og økonomi.

Lønn og pensjon etter avtale.

Mer informasjon om stillingen gis av vår rådgiver hos Hodejegerne, Gro Møllerstad, tlf. 915 59 752.
Gå inn på www.hodejegerne.no. for å legge inn søknad innen 15.04.2021.

 
Til søknad

Direktør

Bokhandlerforeningen ivaretar bokhandlernes interesser og arbeider for å styrke litteraturen og bokas plass i samfunnet. De fleste bokhandler i Norge, både på nett og i fysiske butikker, fra små distriktsbokhandler til de største bokhandlerkjedene, er medlemmer. Bokhandlerforeningen arbeider med rammevilkår og avtaleverk og utarbeider bransjestatistikk og bransjeinformasjon Les mer på www.bokhandlerforeningen.no

Til søknad
  • Gro Møllerstad

    Styreleder / partner