Om oss

Rekruttering med kvalitet.

Hodejegerne rekrutterer toppledere, mellomledere, styremedlemmer og fagspesialister innenfor en rekke bransjer både i privat og offentlig sektor. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innenfor fagområder som kommunikasjon, kultur, akademia, organisasjoner, HR, markedsføring, digitalisering og endringsledelse.

Vår erfaring som ledere og konsulenter gir oss trygghet til å stille modige spørsmål og hjelpe kunden med å finne kloke svar. Som oppdragsgiver møter du erfarne rådgivere som følger deg i alle deler av prosessen.

Hodejegerne har opparbeidet et nettverk i mange forskjellige bransjer, og nettverk er nyttig når dyktige kandidater skal identifiseres. Vårt store kontaktnettverk gjør at vi blir mer treffsikre i søk etter rett kandidat, slik at våre oppdragsgivere sparer tid i rekrutteringsprosessen.

I en rekrutteringsprosess vil vanligvis flere kandidater være involvert, men bare én vil få tilbud om jobben. Vi er opptatt av at kandidatene opplever prosessen som profesjonell og omtaler din bedrift i positive ordelag. Slik kan en rekrutteringsprosess være med på å styrke bedriftens omdømme.