Ny festivalsjef i Kongsberg Jazzfestival
|

Ny festivalsjef i Kongsberg Jazzfestival

– Det å få mulighet til å lede en toneangivende festival på dette feltet, å få til et ambisiøst kunstnerisk program og å løfte festivalen sammen med hele lokalsamfunnet, har vært motivasjonen for å søke denne stillingen, forklarer Menes.

Hun har tidligere jobbet som markedssjef i Kongsberg Jazzfestival og sittet i festivalens programkomite i ti år. Nå er hun klar for å tre inn i rollen som festivalsjef.

– Jeg ser frem til å gjøre meg kjent med alle i organisasjonen, og med alle samarbeidspartnere og støttespillere i min nye rolle, sier hun.

Annerledes, men ambisiøs festival

Ragnhild Menes påpeker at pandemien selvsagt påvirker festivalen, men hun er optimistisk.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med en ny festival for 2021, som helt klart kommer til å bli annerledes på grunn av den pågående pandemien, men ikke mindre ambisiøs av den grunn.

– Det er rett og slett en stor ære å få lov til å lede denne festivalen, som både jeg selv og mange andre har et veldig sterkt forhold til, sier hun.

– Kongsberg Jazzfestival får en leder med tydelig kunstnerisk retning og vilje

I en pressemelding skriver Kongsberg Jazzfestival at det var et samlet styre som besluttet å ansette Ragnhild Menes som ny festivalsjef.

– Med Ragnhild vil Kongsberg Jazzfestival få en leder med tydelig kunstnerisk retning og vilje, med evne til å videreutvikle organisasjonen, samt ivareta relasjoner til både samarbeidspartnere og frivillighetsapparatet, uttaler styreleder Juel Rye.

Hodejegerne gratulerer Ragnhild Menes og takker Kongsberg Jazzfestival for samarbeidet.

 

Lignende saker fra Hodejegerne