Kristian Sørli er ny Chief Commercial Officer i Elite Foto
| |

Kristian Sørli er ny Chief Commercial Officer i Elite Foto

Sørli kommer fra rollen som markedsdirektør i ARK Bokhandel, og tiltrådte rollen som CCO i januar.

– Denne stillingen var en spennende mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg gleder meg til tiden som kommer, og har stor tro på at vi skal kunne skape meget sterk vekst for selskapet, sier Elite Fotos nye CCO.

Elite Foto ble etablert i 1985, er den eneste omnikanale kjeden i bransjen med norsk eierskap og produksjon i Norge, og har i dag 34 fysiske butikker i tillegg til en nettbutikk i stor vekst. Sørli blir en del av et sammensveiset team på syv personer som holder til på kjedekontoret på Lysaker. Per i dag fungerer han også i rollen som daglig leder.

Faglig stolthet i en konkurransepreget bransje

– I en bransje der mer enn 60% av kundene handler digitalt, med ekstrem konkurranse fra utenlandske aktører, er vi glade for å se at Elite Foto vokser og at vi klarer å utvikle oss i takt med kundenes og markedets etterspørsel, forteller Sørli. Sentralt i dette arbeidet, er en helt nyutviklet netthandelsplattform, som tilbyr den brukeropplevelsen dagens forbrukere forventer. Vi kan produsere alt folk bestiller på ekspress, som gjør at du kan få med deg det nye store veggbildet til spisestuen ferdig innrammet etter en times tid. Kunnskapsrike medarbeidere skaper trygghet for god kvalitet og inspirerer kundene til å bruke bildene sine på en kreativ måte, alt vi lager blir produsert lokalt i Norge, og kombinasjonen av gode fysiske butikker og en god netthandel er vinneroppskriften innen retail.

– Elite Foto er den eneste norskeide fotokjeden med produksjon kun i Norge, og jeg tror alle medarbeidere føler på stolthet over kjedens røtter, historie og lokale forankring. Kollegene mine i butikkene og på kjedekontoret sitter på mye unik kunnskap om det norske markedet og de norske kundene, der våre konkurrenter stort sett er utenlandske kjeder.

Sørli mener også at fagkunnskap er en nøkkelfaktor for å lykkes i fotobransjen.

– Jeg tror også at en av årsakene til at Elite Foto opplever vekst, er all den fagkunnskapen og kompetansen de ansatte besitter. Faglig stolthet er et nøkkelbegrep når vi beskriver Elite Foto, og hos oss er fagfolkene mange! Denne faglige stoltheten er noe som skinner gjennom og som gir en trygghet for kundene.

Kristian Sørli allerede godt i gang med arbeidet som Chief Commercial Officer.  – Jeg har blitt tatt godt imot av mine dyktige nye kolleger på Lysaker, og gleder meg til fortsettelsen!

Hodejegerne gratulerer Elite Foto og Kristian Sørli, og takker for godt samarbeid.

Lignende saker fra Hodejegerne