Våre rådgivere

Gro Møllerstad - Styreleder og partner

Gro har jobbet i medie- og kommunikasjonsbransjen i over 20 år. Hun har journalistisk erfaring fra NRK og Dagbladet, og har vært informasjonssjef og politisk rådgiver i flere departementer. Gro er Master of Management fra BI og er CMC-sertifisert konsulent.

Se CV.

Åsta Braathen - Daglig leder og partner

Åsta har 15 års erfaring fra topplederstillinger i store norske selskaper som blant annet Norwegian og Widerøe. Fra tidligere har hun også 10 års erfaring fra reklamebransjen. Kjernekompetanseområdene er digitaliseringsprosesser, e-commerce, digitalmarkedsføring, kommunikasjon, content marketing, sosiale medier og salg.


Åge Petter Christiansen - Rådgiver

Åge Petter har 25 års erfaring fra mediebransjen. Nyhetsjournalist og Stockholm-korrespondent i NRK, sjefredaktør i Vårt Land, redaksjonssjef og personaldirektør i Dagbladet. Åge Petter er Master of Management fra BI med Consulting i fagkretsen.

Se CV.

Dag Strømberg - Rådgiver

Dag kan vise til 10 år med metodeutvikling og rådgivning ved rekruttering og talentutvikling av ledere og fagspesialister i privat og offentlig sektor. Han er utdannet M.Sc.econ fra Copenhagen business school. Strømberg har bred erfaring som mellom- og toppleder og styreerfaring fra industri, handel- og servicenæringer i Skandinavia.