Karriereveiledning

Hodejegerne er en profesjonell sparringspartner som kan hjelpe deg med å identifisere og konkretisere mulighetene som ligger i deg selv og i arbeidslivet. Med ulike karriereverktøy og bred kompetanse kartlegger vi ditt utgangspunkt, din kompetanse, erfaringer, egenskaper, behov  og ambisjoner. Vi ser at samtale og refleksjon rundt dette gir kandidater et godt grunnlag for å ta kloke valg videre i karrieren.

Hvor er du i karrieren din?

Det er ikke sikkert den jobben du en gang valgte, er rett for deg i dag. Verden forandrer seg – og det gjør du også. Derfor kan det være verdifullt  å se på arbeidslivet ditt med nye øyne. Dette er ikke alltid like lett å få til på egenhånd. Våre karriereveiledere kan hjelpe deg med å se hvor du er i karrieren, finne ut om du skal bli der du er, eller om du bør søke deg ny jobb.

Hvilke karriereverktøy trenger du?

Du ønsker å skifte jobb, men hvordan bør du gå frem? Hvordan skaffe en ny jobb du vil trives i? Ut fra hvor du er i karrieren, tilpasser vi karriereverktøy og innhold i karriereveiledningen etter dine behov og skreddersyr et opplegg som passer for deg. Sammen jobber vi for å finne den riktige nye jobben for deg!

Personlighetstest

Vi hjelper deg med å kartlegge dine tydeligste personlighetstrekk og kjernekvaliteter. Ved hjelp av personlighetstesten MAP får du god mulighet til å øke selvinnsikten om din egen personlighet. Den kan gi deg bedre innsikt i hvem du er, og hvordan du kan utnytte dine kvaliteter og preferanser på best mulig måte. Personlighetstesten kartlegger atferd, og hjelper oss til å identifisere potensial og mulige utviklingsområder hos den enkelte. 

Personlighetstesten gir oss et godt grunnlag til å gi konkrete råd, og kan gi deg økt bevissthet rundt egne ønsker. Gjennom samtale og refleksjon identifiserer vi sammen muligheter for nåværende og fremtidig karriere.

CV, jobbsøknad og sosiale medier

Vi hjelper deg med å skrive en god CV. CV er et av dine viktigste profileringsverktøy. Den bør gi et presist bilde av din kompetanse og erfaring, og vise at du er en sterk kandidat til akkurat den stillingen du har søkt på. Vi hjelper deg med tips til å utforme en god CV og jobbsøknad, slik at du blir attraktiv for rekrutteringsansvarlige og arbeidsgivere. Som hodejegere vet vi hva som skal til for å skille seg ut og fange nysgjerrigheten til mottakeren. Samtidig gir vi deg råd om hvordan du kan synliggjøre dine nøkkelkvalifikasjoner i sosiale medier, med særlig fokus på LinkedIn.

Tips til jobbintervju og intervjutrening

Hodejegerne tilbyr intervjutrening der vi forbereder og trener deg på intervjusituasjonen. Vi gir deg konkrete tips til jobbintervjuet og hvordan du kan lykkes i intervjusituasjonen. Sammen med deg drøfter vi hva ditt etterlatte inntrykk skal være, og hva som eventuelt kan styrke ditt kandidatur. Vi hjelper deg med å spisse og styrke din personlige merkevare. Vi vet av erfaring at gode intervjuforberedelser er avgjørende for om du lykkes eller ikke.

Referanseutvelgelse

En referansesjekk gjøres ofte helt på slutten av rekrutteringsprosessen. En god referanse kan være avgjørende for at arbeidsgiver velger deg fremfor andre kandidater. Derfor er det viktig at du velger relevante og gode referansepersoner. Vi hjelper deg med dette, slik at du vet at referansene er av god kvalitet. 

La oss ta en uforpliktende prat

Hvis du foretrekker direkte kontakt, kan du kontakte en av våre rådgivere.

Send henvendelse knapp