Hodejegerne vokser – ansetter medieviter Eva Engeset

Hodejegerne vokser – ansetter medieviter Eva Engeset

Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester for stillinger på alle nivåer og alle bransjer vi jobber i, og styrker nå laget.

Eva Engeset tiltrådte 1. desember som rådgiver i Hodejegerne. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Oslo arkitekturtriennale:

– Etter mange år som kommunikasjonsrådgiver ute i praksisfeltet, og med en stadig økende interesse for organisasjonsutvikling og verdien av god rekruttering, ser jeg nå veldig frem til å bruke min kompetanse og mine felterfaringer hos Hodejegerne.

Åsta Braathen, partner og daglig leder i Hodejegerne, er veldig fornøyd med å få Eva med på laget i Hodejegerne:

– Hodejegerne er i vekst, og vi opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse. Eva kommer til oss med lang erfaring, bredt nettverk, og god innsikt i hva som rører seg både innen kultur og kommunikasjon – bransjer og stillinger vi stadig rekrutterer til. Med det er hun et meget verdifullt tilskudd til teamet i Hodejegerne.

Økt fokus på bærekraft hos Hodejegerne

Den siste tiden har Hodejegerne opplevd stor vekst innen rekruttering av ledere og fagpersoner innen bransjer som finans, marked og kommunikasjon, kultur, start-ups, stiftelser, og store norske merkevarer.

– Vi ser at bærekraft, grønn vekst og digital kompetanse er spesialområder som blir stadig viktigere for våre oppdragsgivere, forteller Åsta Braathen.

Dette spennende arbeidet fortsetter fremover, alltid med Hodejegernes fokus på tett dialog og personlig oppfølging av både kandidater og oppdragsgivere.

– Vi jobber alltid med ambisjon om at våre gode rekrutteringsprosesser skal bygger godt omdømme for selskapene vi rekrutterer til.
________________

Eva Engeset (1980) er utdannet medieviter fra Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitet i Oslo. Hun har mellomfag i kunsthistorie i fagkretsen og en avsluttende masteroppgave om Nasjonalmuseets mediedekning. Etter noen år som medieanalytiker, har hun siden 2012 jobbet med kommunikasjon i kulturfeltet. Hun startet som kommunikasjonsrådgiver i Nasjonalmuseet, før hun fikk stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Oslo arkitekturtriennale.

Lignende saker fra Hodejegerne