Hege Modell ansatt som ny økonomidirektør i Den Norske Opera & Ballett
|

Hege Modell ny økonomidirektør i Den Norske Opera & Ballett

Modell blir en del av DNO&Bs ledergruppe, og får blant annet ansvar for økonomistyring, IKT og sikkerhet/beredskap. Hun kommer fra stillingen som seksjonsleder for virksomhetsstyring i Mattilsynet.

Modell har tidligere vært administrasjonsdirektør i Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet og har også erfaring fra Oslo Kommune. Hun er utdannet jurist, har jobbet som advokat både i privat og offentlig sektor, og har tilleggsutdanning innen IKT og digitalisering.

– Vi har hatt en god og grundig rekrutteringsprosess, og jeg er svært glad for at Hege har takket ja til stillingen. Hun har stor bredde i sin kompetanse og god forståelse for komplekse organisasjoner. Vi ser frem til å få Hege på laget, sier administrerende direktør Geir Bergkastet.

– Jeg har et engasjement for Operaens kunstarter og samfunnsoppdrag, og gleder meg til å bidra til videre utvikling av Norges største scenekunstinstitusjon sammen med mine kollegaer, sier Modell.
– Sammen skal vi være et godt støtteapparat for institusjonens videre utvikling, og skape best mulige rammevilkår for opera- og ballettproduksjon av høy kvalitet,

Hege Modell tiltrer rollen som økonomidirektør 18. januar 2023, og etterfølger Siv Merethe Skorpen som går til stillingen som direktør for virksomhetsstyring og økonomi i Innovasjon Norge.

Hodejegerne takker DNO&B for samarbeidet og gratulerer Hege Modell.

Lignende saker fra Hodejegerne