God kommunikasjon avklarer forventningene
|

God kommunikasjon avklarer forventningene

Rølmann mener kommunikasjon kan være nøkkelen til trygghet i en spennende rekrutteringsprosess.

– Det var meget god oppfølging underveis i prosessen, samtidig som enkel og god kommunikasjon gjorde meg sikker på hva som var forventet fra arbeidsgiver. Dette ga en trygghet for meg om at både arbeidsgiver og jeg hadde truffet med valget av hverandre, sier han.

– Jeg opplevde hele rekrutteringsprosessen som veldig ryddig, og følte at alle faser var grundig planlagt.

– Stillingen var som skapt for meg
Haakon har opplevd den første tiden i ny jobb som lærerik og utfordrende:
– I BRIGHT Products skjer det utrolig mye gøy, og det er et høyt arbeidstempo som jeg trives godt med. Da jeg så den utlyste stillingen, skjønte jeg at denne var som skapt for meg, forklarer han.

– Arbeidsoppgavene var innenfor felt hvor jeg har god erfaring. Kombinasjonen av stillingsbeskrivelsen og et selskap som opererer i flere spennende markeder, og er med på en viktig utvikling for å gjøre verden mer bærekraftig, var midt i blinken.

Vi gratulerer Haakon Rølmann og BRIGHT Products!

Lignende saker fra Hodejegerne