God CV

Når du søker jobb, er det viktig å ha en god CV. CV står for Curriculum Vitae som er latin og betyr «livets løp». Din CV er det dokumentet som presenterer deg og den kompetansen og erfaringen du har opparbeidet deg gjennom livet. En god CV presenterer deg på den beste måten, og øker sannsynligheten for at du blir invitert til jobbintervju.

CV-eksempel

Vi er alle ulike og derfor finnes det også mange forskjellige CV-eksempler. Det kan være vanskelig å velge den riktige CV-malen, fordi enhver CV må tilpasses til kandidaten og gjerne også til den aktuelle stillingsutlysningen. Hodejegerne vet hva som skal til for at en CV skal skille seg ut og hvordan nysgjerrigheten til mottakeren fanges. 

Profesjonalisere din CV 

Våre veiledere kan hjelpe deg med å profesjonalisere din CV. CV er et av dine viktigste profileringsverktøy. Den bør gi et presist bilde av din kompetanse og erfaring, og vise at du er en sterk kandidat til akkurat den stillingen du har søkt på. Samtidig gir vi deg råd om hvordan du kan synliggjøre dine nøkkelkvalifikasjoner i sosiale medier og da med særlig fokus på LinkedIn.

CV og jobbsøknad

Det er avgjørende med en god CV og jobbsøknad, tilpasset stillingen det søkes til, for å bli vurdert til intervju. Hodejegerne kan hjelpe deg med både CV, jobbsøknad og tips til jobbintervju. Les mer om hvilke tjenester vi tilbyr innen karriereveiledning.

La oss ta en uforpliktende prat

Hvis du foretrekker direkte kontakt, kan du kontakte en av våre rådgivere.

Send henvendelse knapp