Våre rådgivere

Gro Møllerstad - Daglig leder

Gro har jobbet i medie- og kommunikasjonsbransjen i over 20 år. Hun har journalistisk erfaring fra NRK og Dagbladet, og har vært informasjonssjef og politisk rådgiver i flere departementer. Gro er Master of Management fra BI og er CMC-sertifisert konsulent.

Se CV.

Åge Petter Christiansen - Partner og styreleder

Åge Petter har 25 års erfaring fra mediebransjen. Nyhetsjournalist og Stockholm-korrespondent i NRK, sjefredaktør i Vårt Land, redaksjonssjef og personaldirektør i Dagbladet. Åge Petter er Master of Management fra BI med Consulting i fagkretsen.

Se CV.

Roar Meidal - Senior rekrutteringsrådgiver

Roar har 15 års ledererfaring fra kommersielle selskaper. Han har vært Nordensjef for Royal Caribbean Cruises i sju år. Meidal har også 6 års erfaring som konsulent i Mercuri International og sitt eget rådgivningsfirma. Han har en Master of Business Administration fra Northern Illinois University.

Mats Brattlie - Rådgiver research

Mats har 17 års erfaring fra kulturell og kreativ næring. Han har jobbet med kommunikasjonsarbeid og kulturformidling bl.a. i Kulturetaten. Som researcher jobber Brattlie med søk og rådgiving i prosesser knyttet til rekruttering av ledere. Mats har en Bachelor i Medier og kommunikasjon fra HiOA og en DIP HE i Performing Arts fra LSC.